Kompanija koja kontrolira Sjeverni tok 2 podnijela zahtjev za bankrotom

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bogami ce platit visoku cijenu

Unistit ce im zapad ekonomiju za 3 mjeseca.na koljena ce pasti.treba hranit drzavu od 140 miliona stanovnika.nece se nikad oporavit.

,

Unistit ce im zapad ekonomiju za 3 mjeseca.na koljena ce pasti.treba hranit drzavu od 140 miliona stanovnika.nece se nikad oporavit. ka Bogami ce platit visoku cijenu I ne treba da se oporave kada idu za tiraninom. Koja je to fiksacija, da preuzmeš svjetsku ulogu SSSR-a koji je davno propao.

Guest

Mogu prodavati samo bojeve glave

samo iznutra

ovu situaciju moze rijesiti samo ruski narod svrgavanjem ovog zlotvora! Svi optuzuju vojsku, ali kod njih je vojni rok obavezan i ona izgorena, ubijena, sprzena, uhapsena djeca su morali pod prijetnjom vojnog suda i strijeljana zbog dezerterstva ili odbijanja naredbe sudjelovati u "mirovnoj misiji" kako su njima rekli! Ima mnogo rusa koji se ne slazu sa ovim napadom na Ukrajinu, a bice ih i mnogo vise kad pocnu nazalost njihova zrtvovana djeca stizati u vrecama kucama.. Rat je uzas i zlo najvece za svakoga! Sto je najgore, oni koji ga pokrenu ne osjete nikakvu nevolju!

Hercegovac u Bosni

Ne volim imperije i njihove diktatore ,ni istocne ni zapadne, Bog nije stvorio ljude da bi bili genocidni jedni prema drugima.To je zlo koje je ljudski izbor.Bog nece ljudima nepravdu ucinit ,sami je sebi rade. Ja se samo molim za sve ,da bude mir, i da covjek covjeku bude brat a ne vuk.

/ Najnovije