Kompanija dm slavi 11. rođendan i nagrađuje!

Promotivni tekst
Kompanija dm slavi 11. rođendan i nagrađuje!
Prije 11 godina otvorena je prva dm prodavnica u Bosni i Hercegovini.

Povodom proslave rođendana, kompanija dm priredila je mnoštvo iznenađenja, koja traju sve do 30.6. u dm prodavnicama širom BiH, sa super poklonima za kupce.

S ciljem nagrađivanja vjernosti kupaca, do navedenog perioda, kreirana je posebna rođendanska ponuda u kojoj se za kupovinu odabranih proizvoda drugi dobiva gratis. Pripremljeni su i drugi, još vredniji, pokloni u okviru nagradne igre u kojoj mogu učestvovati svi zainteresirani kupci koji do 29.6. obave kupovinu u vrijednosti iznad 20 KM.

A s obzirom na to da je ova godina u dm-u u znaku podizanja svijesti o zdravom i aktivnom načinu života, nagrade koje kupci mogu osvojiti će tome pridonijeti: dva bicikla Cube s pratećom opremom, jedanaest Nutribulleta i jedanaest dm poklon kartica u vrijednosti od 100 KM.

data.png - Kompanija dm slavi 11. rođendan i nagrađuje!

„Ponosni smo na činjenicu da već jedanaest godina u Bosni i Hercegovini uspješno radimo i gradimo povjerenje sa svojim kupcima te se svaki dan trudimo to povjerenje iznova opravdati. Rođendan je jedinstvena prilika da se kroz pogodnosti i poklone zahvalimo kupcima na ukazanom povjerenju“, izjavila je Admira Isaković, članica Uprave dm-a.

Rođendan se slavi uz mnoštvo iznenađenja i poklona. Upravo zbog toga, dm poziva sve da zajedno proslave ovaj 11. rođendan.   

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za jedanaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s više od 580 zaposlenika i 66 prodavnica u 38 gradova te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2015/16. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 126 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 12.500 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, DAS gesunde PLUS, s.he stylezone, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije