JUB BIH: Podijeljene nagrade sretnim dobitnicima

Radiosarajevo.ba
JUB BIH: Podijeljene nagrade sretnim dobitnicima
Facebook / JUB BiH
JUB BiH objavljuje da je velika nagradna igra krunisana dodjelom glavne nagrade Suzuki Address 110 i dodjelom šest iPhone 7 32GB telefona sretnim dobitnicima.

Ceremonija dodjele je održana u Centrali JUB BiH u Sarajevu a sretni dobitnici su došli iz svih krajeva BiH kako bi preuzeli svoje nagrade.

S dobitnicima su se družili zaposlenici JUB BiH a prisutnima se obratio i direktor JUB BiH, koji je čestitao sretnim dobitnicima.

"Želimo se zahvaliti velikom broju učesnika koji su se odazvali našoj nagradnoj igri iz svih dijelova Bosne i Hercegovine a učesnicima koji ovaj put nisu bili sretni dobitnici želimo poručiti da nas i dalje prate jer će JUB BiH uskoro pripremati nova iznenađenja."

Pored glavnih nagrada, JUB BiH je obezbijedio i dodatne nagrade, poklon pakete (kanta JUPOL Classic i JUPOL majice) za 60 dobitnika, koje će biti dostavljene na njihove adrese.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije