Još sedam dana! Želiš li ključeve novog stana? Mozzart nagrađuje!

0
Promotivni tekst
Još sedam dana! Želiš li ključeve novog stana? Mozzart nagrađuje!
Foto: Mozzart / Nagradna igra

Oh da, Mozzart ponovo pomijera granice! Uživaj u dugo čekanim utakmica Svjetskog prvenstva, navijaj za svoje favorite, kladi se i svaki dan osvoji telefon ili budi najbolji u toku cijelog takmičenja i osvoji stan u Banjoj Luci ili Sarajevu.

U ponedjeljak 21. novembra u Mozzartu počinje najveće kladioničarsko takmičenje ikad priređeno na ovim prostorima – gdje možeš osvojiti dva stana u centru Banja Luke i Sarajeva, a svaki dan telefon Samsung Galaxy A73 i Samsung Galaxy A32.

Da li ćeš baš TI POSTATI VLASNIK jednog od DVA STANA?

Mozzart uz Lavice: Donirali opremu pionirkama hokeja u BiH

Mozzart uz Lavice: Donirali opremu pionirkama hokeja u BiH

Od 21. novembra do 21. decembra ćeš imati priliku da pogodiš najduži tiket i postaneš vlasnik jednog od dva stana, jer na mozzartbet.ba i mozzart.ba slijedi najveće kladioničarsko takmičenje ikada organizovano na ovim prostorima – borba za čak DVA STANA i za 62 telefona, svaki dan po dva.

Telefon je u igri svaki dan, a pobjeđuje igrač koji ima dobitni tiket sa najvećim brojem pogođenih parova čija je svaka pojedinačna kvota 1,35 ili iznad na dnevnom nivou. Ukupno se dodjeljuju 62 telefona, ali to nije sve!

Glavne nagrade su stan u centru Banjaluke i stan u centru Sarajeva!

ZA VIŠE INFORMACIJA kaka da učestvuješ POGLEDAJ OVDJE!

Već od ponedjeljka 21. novembra kreni u nezaboravnu avanturu sa Mozzartom. Učestvovati mogu svi igrači na uplatno-isplatnim mjestima širom Republike Srpske i Federacije BiH, kao i oni koji žele da sastave tiket online na www.mozzartbet.ba ili www.mozzart.ba.

A nismo izostavili ni uplatno-isplatna mjesta u Brčkom, gdje smo za igrače najdužih tiketa svaki dan obezbjedili Smart sat Samsung Galaxy 4, a za igrača koji bude imao navjeći broj pogođenih parova tokom cijelog takmičenja ULTRA SMART PAKET koji sadrži telefon Iphone 13, Laptop ASUS Vivabook i Samsung Smart TV.

I TI MOŽEŠ BITI POBJEDNIK! Neka mundijalska euforija s Mozzartom počne!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije