JOBSTEP ZAPOŠLJAVA: Rukovodilac kursa i radnik u administraciji! Prijavi se!

Promotivni tekst
JOBSTEP ZAPOŠLJAVA: Rukovodilac kursa i radnik u administraciji! Prijavi se!
PROMO / Konkurs, JOBSTEP zapošljava!

JobStep d.o.o. je jedna od vodećih bosanskohercegovačkih agencija za zapošljavanje i posredništvo pri zapošljavanju u državi Njemačkoj.

Agencija, kroz redovni program pripreme, vrši detaljnu pripremu i organizaciju naših kandidata za odlazak u Njemačku, što nas čini koordinacijskim stubom između njemačkih poslodavaca i svih građana sa prostora bivše Jugoslavije.

Pripremanje i organizacija kandidata za odlazak u Njemačku je zahtjevan i opširan posao koji  zahtijeva uporne, snalažljive i timske igrače.

Ako poznajete njemački jezik (u govoru i pisanju), imate završenu srednju školu, te imate osnovno znanje potrebno za rad na računaru, i želite raditi na poslovima administracije prijavite se putem linka: https://jobstep-app.com/registracija/87/korak1

Radno iskustvo je poželjno ali ne i neophodno!

Pored usluga zapošljavanja i posredovanja pri zapošljavanju, Agencija nudi i usluge pohađanja kursa njemačkog jezika.

Kurs pohađa preko 60 kandidata organiziranih u radne grupe po odgovarajućim nivoima i vrstama kursa, i taj broj svaki mjesec eksponencijalno raste. Prvi smo u Bosni i Hercegovini koji su uveli novi i moderni online način organizacije i evidencije samog kursa, kako za rukovodioce kursa tako i za one koji pohađaju kurs.

Za poziciju rukovodioca kursa potrebno je imati završen Pedagoški fakultet (odsjek njemački jezik), aktivna upotreba njemačkog jezika (u govoru i pisanju), te osnovno poznavanje rada na računaru.

Radno iskustvo kao i napredno poznavanje rada na računaru je poželjno ali nije i neophodno.

Ako ste zainteresirani za rad na ovoj poziciji, možete se prijaviti putem linka: https://jobstep-app.com/registracija/86/korak1

Konkursi ostaju otvoreni do popunjavanja radnih mjesta.

Sve ostale informacije možete dobiti putem:
TELEFONA: 033 / 821-305
E-MAIL: sarajevo@job-step.net
ili direktno na ADRESI: Soukbunar 5, 71000 Sarajevo (u blizini zgrade Njemačke ambasade)

Sretno i dobrodošli!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije