Jeste li spremni za najbrže i najugodnije kreditno iskustvo?

Promotivni tekst
Jeste li spremni za najbrže i najugodnije kreditno iskustvo?
Foto: Promo / IuteCredit BH

Iako na bh. tržištu posluje tek nešto duže od godinu dana, mikrokreditna kompanija IuteCredit BH ostvarila je izvanredne rezultate zahvaljujući inovativnom i proaktivnom poslovnom pristupu koji nadmašuje očekivanja klijenata obezbjeđujući im najbrži i najjednostavniji način kreditiranja.

Ako vam je potreban brzi keš ili želite kupiti novi telefon, laptop, automobil, renovirati kuću ili platiti ljekarske usluge, sve što trebate učiniti je posjetiti web stranicu i ispuniti aplikaciju za kredit (proces apliciranja traje 1 minut). Odgovor dobijate u roku od 10 minuta.

“Misija kompanije IuteCredit jeste da svojim klijentima pruži najbrže i najugodnije kreditno iskustvo što podrazumijeva maksimalno pojednostavljivanje procesa apliciranja, ukidanje nepotrebne papirologije, čestih odlazaka u poslovnice, čekanja u redovima i svega onoga što ljudima otežava pristup novčanim sredstvima koja su im u tom trenutku možda hitno potrebna. U vrijeme globalne pandemije se pokazalo da online poslovanje može čak sačuvati i ljudske živote što je dodatno učvrstilo našu misiju i ubrzalo aktivnosti koje vode ka potpunoj digitalizaciji”, izjavila je Vilma Tunjić-Juzbašić, generalna direktorica IuteCredit BH.

IuteCredit BH - undefined

Foto: IuteCredit BH

Uprava kompanije također ističe da su se strateške odluke koje su donesene u martu i aprilu, u očekivanju ekonomskog uticaja pandemije, isplatile. Fokus je bio na ulaznim novčanim tokovima kao i analizi ponašanja klijenata i njihovih potreba u novim uslovima života te na održavanju stabilnog kursa u razvoju strateških tehnologija. Na taj način su preduslovi za budući rast sačuvani, a kompanija je drugi val pandemije dočekala još stabilnija i spremnija.

“Očekujemo da će kraj godine posljedično obilježiti povećanje potražnje za potrošačkim kreditima zbog čega nastojimo kreirati dodatne olakšice, a proizvode prilagoditi potrebama i mogućnostima naših građana”, poručili su iz Uprave.

IuteCredit je kompanija estonskog porijekla, koja se uglavnom fokusira na kredite sa plaćanjem na rate uz prosječni period otplate do 18 mjeseci. U BiH posluje od 2019. godine sa podružnicama u Sarajevu, Istočnom Sarajevu, Zenici i Banjaluci.

Pored osnovne misije da omogući lakše i brže kreditiranje, jedan od glavnih ciljeva kompanije je da kredite učini dostupnim svima - uključujući i nezaposlene i one sa skromnijim prihodima – jer je, kako smatraju, na taj način moguće potaknuti promjene u životima ljudi i pomoći im u lakšem prevazilaženju kriznih situacija.

Osim toga, važno je napomenuti da mikrofinansiranje omogućava kreditiranje malih, razumnih iznosa, koji su sigurni i u skladu sa etičkim praksama kreditiranja.

IuteCredit BH - undefined

Foto: IuteCredit BH

Sve informacije o vrstama kredita možete pronaći na iutecredit.ba ili ih dobiti slanjem upita na e-mail info@iutecredit.ba ili pozivom na brojeve 033 257 666, 033 257 667 i 051 981 330.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije