Isplate kredita i subotom i nedjeljom, i to za 30 minuta? Uz IuteCredit, sada može!

0
Promotivni tekst
Isplate kredita i subotom i nedjeljom, i to za 30 minuta? Uz IuteCredit, sada može!
Foto: IuteCredit / Isplate kredita i subotom i nedjeljom

Klijentima je jako važno da do gotovine dođu što prije, a to često nije moguće jer su banke već završile sa svojim radnim vremenom. IuteCredit svojim klijentima želi olakšati dolazak do novca nakon odobrenog kredita, poslije radnog vremena kao i u danima vikenda.

Nova usluga IuteCredit pruža mogućnost isplate kredita u poslijepodnevnim i večernjim satima tokom radnih dana i vikenda.

Kada se klijentu odobri kredit, novac se gotovo odmah može podići na šalterima pošte. Vrijeme rada pošti na kojima se može podići novac iz odobrenog kredita nalazi se na sljedećem LINKU. Pošta u Sarajevo City Centru (SCC) radi najduže, svakim danom od 10:00 do 21:00.

Forto: "Istina je jedna. Ni institucije RS ni Srbije nemaju pravo na svoju paralelnu istinu"

Forto: "Istina je jedna. Ni institucije RS ni Srbije nemaju pravo na svoju paralelnu istinu"

Nova usluga IuteCredit pruža više mogućnosti klijentima, bolje upravljanje ličnim finansijama i bolje upravljanje vremenom. Svima je poznato koliko je teško odvojiti vrijeme i slobodne sate tokom radnog vremena kako bi završili neki posao, a sa novom uslugom IuteCredit nudi isplatu kredita nakon radnog vremena i vikendom.

IuteCredit poslovnice su na usluzi klijentima svakim radnim danom do 19:00, a subotom od 09:00 do 17:00. Osim toga, za kredit se jednostavno može aplicirati online, popunjavanjem zahtjeva na web stranici iutecredit.ba, što dodatno štedi vrijeme i pojednostavnjuje proces.

I zato NE ČEKAJ! Ostvari svoje planove i snove! ZA 30 MINUTA!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije