Ilidža dobija mjesto najbolje kupovine: Novi tržni centar otvara svoja vrata!

2
Radiosarajevo.ba
Ilidža dobija mjesto najbolje kupovine: Novi tržni centar otvara svoja vrata!
Foto: Bingo / Otvaranje Bingo City Centra Ilidža

Ilidža dobija novo urbano središte za još bolje iskustvo kupovine. Svečano otvorenje novog Bingo City Centra na adresi Butmirska cesta 14 održat će se u petak, 19. aprila, u 10 sati.

Najveći bosanskohercegovački lanac trgovina Bingo je u proteklom periodu uložio 10 miliona KM u preuređenje i modernizaciju ovog centra.

Tržni centar (nekadašnji Grand centar Ilidža) otvoren je 2009. godine, a tokom 2023. godine prelazi u vlasništvo kompanije Bingo d.o.o. nakon čega se pristupa generalnom preuređenju prostora i stvaranja unikatnog ambijenta za svoje kupce.

Uz Bingo City Center Tuzla i Bingo City Center Sarajevo, ovo je treći tržni centar ovog formata u Bosni i Hercegovini.

Pored iskustva kupovine, cilj ulaganja je bio stvaranje ugodnog ambijenta za sve posjetioce, bilo da se radi o lokalnom stanovništvu ili pak mnogobrojnim turistima koje svake godine posjećuju opštinu Ilidža i grad Sarajevo.

Tatjana Paunoski
Foto: Bingo: Tatjana Paunoski

Novi market u sklopu Bingo City Center Ilidža urađen je u Bingo plus formatu. Prostor marketa zauzima površinu od 3.536m2 od čega je prodajna površina 2.678m2, što je znatno više u odnosu na prethodni market koji je bio u ponudi posjetiocima centra.

Bingo plus market ima osam uslužnih kasa, kao i četiri samouslužne kase kao opciju još brže kupovine i usluge bez čekanja u redovima. Korištenjem samouslužnih kasa omogućeno je kvalitetnije i unikatnije shopping iskustvo. Ambijent marketa dizajniran je u skladu sa najsavremenijim trendovima kako bi kupovinu i boravak kupcima u marketu učinili ugodnim.

Bingo plus market u BCC Ilidža predstavlja veliki format savremenih Bingo trgovina, sa širokim asortimanom proizvoda. U sklopu marketa pored raznovrsne prehrane, bogate svježe linije proizvoda, nalazi se i odabran asortiman proizvoda iz kategorije neprehrane uključujući i techno shop.

Pored radova u unutrašnjosti objekta ugrađen je i novi lift neposredno pored marketa čime je kupcima olakšan pristup garaži.

Vrata svim posjetiocima novi moderni trgovački centar otvoriti će u petak, 19. aprila, u 10 sati a u ekskluzivnoj shopping i party noći 18. aprila od 19 sati ograničen broj posjetilaca i partnera kompanije posjetio je ambijent novog Bingo City Centra.

Otvaranje Bingo City Centra Ilidža
Foto: Bingo: Otvaranje Bingo City Centra Ilidža

U novom Bingo City Centru očekuju nas pregršt novih, još modernijih i bogatijih, sadržaja koji će sasvim sigurno pružiti kupcima posebno iskustvo kupovine.

Djelić atmosfere sa ekskluzivnog shoppinga i party noći možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije