Hoće li dolazak Lidl-a i ruskog MERE-a ugroziti domaće trgovačke lance

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samo domace

Samo domace kupovati !

Dnevni red

Hoce , nas narod ce poletiti u Lidl ko da je sve u njemu od zlata Samo domace !!!!!

KLOSA

I TREBA DA UGROZI STO DA NEKO IMA MONOPOL I GULI GRADZANE KONKURENCIJA JE NESTO NAJ ZDRAVIJE JOS KAD NEBI UVLACILI U BIH ZATROVANU HRANU I SVJETSKO SMECE

Nail

domaći poslodavci su dno-dna slomili bi ti leđa i ako može da ne plati

ne želim ništa što ima veze sa bakirom

Bakrov Klas kupi u srbiji brašno po 40pf pa ga proda po 1.20KM kao domaće . a domaće žito otkupi jedva po 25pf

domace samo

Samo domace..

Nista

Koji proizvod je dobar iz Rusije? Ne postoji!

lidl

ja cu prvi u lidl ici gdje god ga otvore. ovi nasi lanci imaju jedne te iste proizvode od rata. jedino je bingo pokusao nesto sa tescom ali slabo.

Ask

Hebi nas kad ti moras svaki artikal gledat datum, smece prodaju. U konzumu mi radnik govori da ne uzimam filete crnjak .

Guest

Bravooo!

NisamRobot

Premalo smo mi trziste da bi nasa kupovna moc imala uticaj na lidl tako da ocekujte i dalje dno kako u odnosu prema kupcu tako i u kvaliteti. Vlasnik lidla drzi lidl za fukare, a kaufland za pseudo srednji stalez. Tako da prica o realnoj kvaliteti u lidlu svakako u vodu pada.

Infidel

Koji proizvod je dobar iz Rusije? Ne postoji! ka Nista Vidjećeš za koji mjesec.

/ Najnovije