BIHAMK: Niže cijene goriva na svim HIFA benzinskim pumpama u BiH

S. H.
BIHAMK: Niže cijene goriva na svim HIFA benzinskim pumpama u BiH
Bosanskohercegovački auto-moto klub BIHAMK je na samom početku 2017. godine svim svojim članovima, bez obzira na to koji članski paket posjeduju, osigurao novu povlasticu.

Od danas na svim benzinskim stanicama najveće domaće naftne kompanije - HIFA grupacije, za sve članove BIHAMK-a će biti omogućen popust od 0,05 KM/po litru bilo koje vrste goriva.

Da biste ostvarili pravo na ovu pogodnost, dovoljno je da kupci pokažu svoju BIHAMK člansku karticu i popust se obračunava direktno na kasi prilikom plaćanja.

Ovim povodom na benzinskoj pumpi HIFA na Stupu održana je svečanost na kojoj je za članove BIHAMK-a najavljen veliki broj beneficija.

"Ovo je danas dobar početak 2017. godine. BIHAMK je udruženje koje broji više od 50.000 članova i mislimo da će se ove godine taj broj još povećati. Ugovor koji smo potpisali sa HIFA grupacijom je velika poslovna šansa i za BIHAMK i za HIFA-u. 

Važno je naglasiti da će svi članovi s bilo kojom članskom kartom BIHAMK-a moći da toče bilo koje gorivo na bilo kojoj HIFA pumpi u Bosni i Hercegovini, te da ostvaruju popust od 0,05 KM po litru što će za prosječnu potrošnju goriva u godini osigurati dva potpuno besplatna rezervoara goriva za svakog onog ko bude točio gorivo", rekao je predsjednik BIHAMK-a Rasim Kadić, naglasivši da članstvo u BIHAMK-u podrazumijeva usluge na cestama BiH, zatim susjednih država - Hrvatske, Srbije i Crne Gore, te u konačnici u zemljama Evrope, zahvaljujući članstvu BIHAMK Plus.

"Svi ozbiljni vozači koji ne žele razmišljati šta im se može desiti na cesti imat će BIHAMK člansku kartu. Posebno je važno naglasiti da će se na HIFA pumpama moći učlaniti u BIHAMK što će značiti onim gradovima u kojima nema BIHAMK asocijacije. To je praktična stvar koja se može obaviti uz sipanje goriva", dodao je Kadić.

"Popust na HIFA grupama odnosi se na sve vrste naftnih derivata koji će članovi BIHAMK-a moći da koriste. Radi se o pogodnosti od 0,05 KM goriva koje će se moći iskoristiti na svim HIFA pumpama što je 39 maloprodajnih objekata širom BiH. Svaki vlasnik BIHAMK-ove članske kartice moći će samo pokazati člansku karticu prilikom gotovinskog plaćanja i popust će biti obračunat na kasi", rekao je direktor HIFA grupacije Muris Hadžimehić, naglasivši da je ovo prva promotivna akcija u budućoj saradnji BIHAMK-a i ove grupacije koje pripremaju za svoje klijente.

Odabirom HIFA grupacije kao novog partnera, BIHAMK je svojim članovima osigurao popust na visoko kvalitetno gorivo koje od danas koriste i sva BIHAMK vozila pomoći na cesti kao i veliki broj saradnika na poslovima asistencije u cijeloj zemlji.

S obzirom na to da samo članstvo u BIHAMK-u donosi brojne pogodnosti: pomoć na cesti u Bosni i Hercegovini, zemljama regije (Hrvatska, Srbija, Crna Gora) te cijeloj Evropi, ovim ugovorom se ujedno širi i mreža mjesta na kojima se moguće učlaniti, jer od sada su vozači u mogućnosti da pristupe članstvu i na bilo kojoj pumpi unutar razgranate mreže HIFA grupacije (preko 37 pumpi širom Bosne i Hercegovine).

Sve dodatne informacije u vezi s navedenom saradnje mogu se dobiti putem www.bihamk.ba, kao i direktno putem info-telefona 033/22 22 10.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije