Hell Boxing Kings objavio imena učesnika u kategoriji poznatih

0
Promotivni tekst
Hell Boxing Kings objavio imena učesnika u kategoriji poznatih
Foto: Hell energy ltd. / Hell Boxing Kings

Objavljeni su bosanskohercegovački učesnici u kategoriji poznatih na međunarodnom bokserskom turniru HELL BOXING KINGS.

Bokserski turnir sa ukupnim nagradnim fondom od milion dolara traži najbolje boksere iz 10 zemalja u četiri težinske kategorije i kategorijama slavnih. Pobjednici će osvojiti 100.000 dolara po težinskoj kategoriji.

Kvalifikacione runde će se održati ovog juna u DVTK Areni u Mađarskoj. Četvrtfinale, polufinale i finale će se ove jeseni prenositi uživo na televiziji, kao i online. Roy Jones JR., jedan od najuspješnijih boksera svih vremena, biće glavni pokrovitelj događaja i zvijezda finala.

Bosnu i Hercegovinu u kategoriji slavnih predstavlja Vanimy (kategorija muškarci 75 kg+-5 kg). Obuku za učesnike finansijski će podržati HELL ENERGY.

Vanimy je jedan od osnivača YouTube scene kakvu danas poznajemo u BiH, mladić koji je u periodu od 2016. do 2019. godine stekao ogromnu popularnost na društvenim mrežama. Sadržaj koji je kreirao bio je nešto potpuno drugačije od sadržaja koje smo imali prilike gledati u tom trenutku.

Vanimy
Foto: Hell energy ltd.: Vanimy

Ovom dečku su komentari o raznim temama i povremeni video snimci o igricama na YouTube-u donijeli 500.000 pretplatnika. Postao je jedan od najbrže rastućih kanala na Balkanu, a njegovi fanovi su poznati kao "Braćalska Armija". Vanimy je rođen u Essenu u Njemačkoj, ali se kasnije preselio u Bosnu i Hercegovinu. Odrastao je sa bratom, pravo mu je ime Alen Žabo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije