Grad Sarajevo zvijezda je nove Žujine kampanje: "Kontaš ba, Sarajevo i Žuju volim ja"

Promotivni tekst
Grad Sarajevo zvijezda je nove Žujine kampanje: "Kontaš ba, Sarajevo i Žuju volim ja"
Foto: Promo / Ožujsko

Žuja je još jednom na sebi svojstven, zabavan, emotivan i pozitivan način, iznenadila građane Sarajeva novom kampanjom „Kontaš ba, Sarajevu i Žuju volim ja“.

Riječ je o kampanji koja će trajati tokom ljeta u glavnom gradu BiH, a ovog puta zvijezda kampanje je upravo grad Sarajevo.

Karakteristični simboli Sarajeva, jedan od najljepših i najreprezentativnijih objekata - Vijećnica, sarajevski mostovi i čaršija koji kriju historijske priče, rijeka Miljacka, okolne planine koje su ugostile zimsku Olimpijadu 1984. godine, u fokusu su nove kampanje uz prateću autentičnu poruku svojstvenu sarajevskoj raji „Kontaš ba, Sarajevo i Žuju volim ja“.

„Ožujsko pivo u fokus stavlja prijateljstvo, zabavu i ponos. Sarajevo i Bosna i Herecgovina plijene mnogobrojnim prirodnim bogatstvima, kulturološkom raznolikosti i jedinstvenim duhovitim izrazima specifičnim za naše različite regije. Ponosni smo na netaknutu prirodu zemlje i sve njene autentičnosti, te bogatstvo našeg jezika i kulture, koje karakteriše prepoznatljiv smisao za humor. Upravo sve to nastojimo istaknuti kroz novu Žujinu kampanju, te podsjetiti na sve vrijednosti koje imamo“, kazao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH.

Svjesna odgovornosti prema društvu, te nastojeći osigurati dobrobit svojih potrošača, Žuja podstiče kroz novu kampanju umjereno i odgovorno konzumiranje alkohola, poručujući „Razmisli, kad piješ, ne vozi“.

U sklopu nove kampanje, Žuja će podržati i rad lokalnih zajednica kroz sponzorstva koja će se realizovati tokom ljetnih mjeseci.

Nova Žujina kampanja ima regionalan pristup i realizovat će se u 7 bh. regija, promovišući prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke lokalnih sredina predstavljene na domišljat način.

Novi zabavni vizuali specifični za Žujinu komunikaciju, čije su zvijezde prirodne ljepote BiH, krasit će tako i sljedeće gradove: Tuzla, Zenica, Bihać, Cazin, Ljubuški, Međugorje, Čitluk, Čapljina, Jablanica, Tomislavgrad, Mostar, Rama-Prozor, Vitez, Travnik, Novi Travnik i Busovača.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije