Gdje imamo ljubav, imamo sve

0
Promotivni tekst
Gdje imamo ljubav, imamo sve
Foto: Bingo / Valentinovo u BCC Sarajevo

Osim razuma, ponekad je u životu dobro pratiti svoje srce, jer nas ono može odvesti na mjesto gdje imamo sve. To sve je i film, i hrana, i piće, i odjeća, i druženje, a sve zajedno čine ljubav.

Ukoliko ste bili sretni i dan uoči Valentinova na sarajevskim ulicama dobili srcolike balone, vjerujemo da se danas nalazite upravo na mjestu gdje imate sve, a to je Bingo City Center Sarajevo. Osim što je idealno mjesto za kupovinu poklona voljenoj osobi, to je mjesto na kojem možete iskušati i svoju sreću u nagradnom kvizu, te provjeriti svoje znanje o stihovima ljubavnih balada sa naših prostora.

Vjerujemo da znate neke ljubavne stihove sarajevskih Indexa, Crvene jabuke, Bijelog dugmeta i nekih drugih pjevača sarajevske pop rock scene? Oni opet sretniji neće otići praznih ruku, jer tu su osim simboličnih i nešto vrijednije nagrade poput vaučera za kupovinu u omiljenim prodavnicama Bingo City Center Sarajevo. Nakon kupovine lijepo je odmoriti se uz neki dobar i romantičan film sa svojom dragom osobom, a potom popiti neki topli napitak.

Optužen Admir Lekić: Pretukao bivšu djevojku i zapalio vozilo njene majke u Sarajevu

Optužen Admir Lekić: Pretukao bivšu djevojku i zapalio vozilo njene majke u Sarajevu

I kada se na kraju dobro zabavite u Bingo City Centru Sarajevo nemojte zaboraviti napraviti i jednu fotografiju u kreativno osmišljenom foto kutku "Gdje imam ljubav" kako bi ovaj dan ostao u albumima vaših sjećanja, jer ne zaboravite tamo gdje imamo ljubav, imamo sve.

Nagradna aktivnost iz centra prenijet će se i na Instagram profil BCC-a Sarajevo, a pratioci koji brzo odgovore na nagradna pitanja očekuju poklon vaučeri za BCC Sarajevo gdje mogu doživjeti sve ove lijepe trenutke koje nam donosi mjesto puno ljubavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije