Gastro market Crvena jabuka u srcu Sarajeva: Savremeni koncept marketa za ljubitelje dobrih zalogaja

2
Promotivni tekst
Gastro market Crvena jabuka u srcu Sarajeva: Savremeni koncept marketa za ljubitelje dobrih zalogaja
Foto: Crvena jabuka / Gastro market Crvena jabuka Marindvor

Da market može biti mnogo više od toga u klasičnom smislu riječi, danas je pokazao trgovinski lanac Crvena jabuka market koji je na Marindvoru otvorio do sada najsavremeniji objekat na našim prostorima - mjesto na kojem se spajaju izvanredni okusi svjetskih kuhinja u moderno uređenom ambijentu i sa terasom sa koje se prostire pogled na grad.

Ako vam je sam uvod privukao pažnju, tek će vas ponuda i jedinstvenost ovog koncepta ponukati da ih već danas posjetite i prepustite se istinskom uživanju u hrani i ambijentu novootvorenog marketa.

Gastro market Crvena jabuka Marindvor prostire se na 3.000 kvadratnih metara, podijeljenih na tri etaže, na svakoj od kojih će vas dočekati odjeli koji su potpuni novitet, te posebno odabran asortiman svih vrsta proizvoda. Tako ćete već u samom prizemlju osjetiti miris pržene kafe koja potiče iz 10 zemalja svijeta, a mogućnost da kombinujete svoja omiljena zrna, praveći "blend" po svom ukusu, neće vas ostaviti ravnodušnim. Zelena pijaca sa organskim voćem i povrćem te začinskim biljem prava je riznica vitamina, a odjel cvijeća predstavlja najšareniji i mirisni kutak marketa.

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

Emir Hajdarović: 'Ko zaboravi svoju historiju rizikuje i svoju budućnost'

Popnete li se na prvi sprat, započet ćete pravu gastronomsku avanturu! Svojim specifičnim konceptom samouslužnih vitrina gastro market svakodnevno će vam ponuditi više od pet stotina različitih vrsta svježe pripremljenih gotovih jela, salata, supa i čorbi, sjeckanog voća, vegetarijanskih i specijaliteta od tjestenine, pekarskih i poslastičarskih proizvoda. Na odjelima ribarnice i halal mesnice dočekat će vas uvijek svježi proizvodi, a posebnu selekciju svjetski poznatih delikatesa također ćete pronaći na prvom spratu. U asortimanu kojim raspolažu nalazi se više od šest stotina ekskluzivnih artikala koje su dostupni isključivo u Crvena jabuka marketu, dok će odjel vinoteke sa četiri stotine različitih vinskih etiketa nesumnjivo biti omiljeni kutak svim ljubiteljima i poznavaocima ovog pića.

Gastro market Crvena jabuka Marindvor
Foto: Crvena jabuka: Gastro market Crvena jabuka Marindvor

Na drugom spratu očekuje vas najzanimljiviji dio novog koncepta – terasa na kojoj ćete moći da uživate u svim ukusnim zalogajima kupljenim u marketu te posebni food corneri - sushi bar, steak bar, pizzeria, reFresh coffee&juice bar te Roof Bar sa pažljivo odabranom ponudom vina i piva.
Otvaranjem ove poslovne jedinice, trgovinski lanac Crvena jabuka market obezbijedio je 168 novih radnih mjesta.

"Naš trgovinski lanac već duži niz godina fokusiran je na to da svojim kupcima ponudi samo najbolje proizvode na svježim odjelima. Ovo se prvenstveno ogleda u asortimanu koji je rezultat dugogodišnjeg rada naše razvojne kuhinje, istraživanja i osluškivanja potreba kupaca, a koji je rezultirao ponudom hrane bez premca. Iza nas je dug period priprema i rada jako velikog tima ljudi bez kojih naša priča ne bi mogla da se realizuje. Zahvaljujući svima njima, od danas u Sarajevu postoji jedinstveno mjesto, za koje smo sigurni da će postati čest izbor svih onih koji vole ukusnu i kvalitetnu hranu i piće i kojima će gastro market Crvena jabuka biti prvi izbor, bilo da je riječ o pauzi ili druženju poslije posla, poslovnom sastanku ili porodičnom okupljanju," navela je Aleksandra Marković, PR trgovinskog lanca Crvena jabuka market.

Sve aktuelnosti novootvorenog gastro marketa možete pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram te na web stranici crvenajabukamarindvor.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Najnovije