Felce Azzurra: Miris kojem se divimo već 100 godina

0
Promotivni tekst
Felce Azzurra: Miris kojem se divimo već 100 godina
Foto: Felce Azzurra / Miris kojem se divimo već 100 godina

Davne 1876. Lodovico Paglieri je u gradu Alessandria u talijanskoj pokrajini Piemonte osnovao Paglieri S.p.A. Od tada je tvrtka samo rasla i razvijala se, donoseći inovativnost i tradiciju, prvenstveno u talijanskim domovima, ali i u domovima diljem svijeta.

Četiri generacije su održale neodoljivi miris Felce Azzurra

Više od 140 godina povijesti i nepogrešivi mirisi učinili su ih prepoznatljivima. Proizvode i prodaju široku paletu visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje – od njege tijela do održavanje kućanstva i pranje rublja. Svaki od proizvoda prilagođen je stalno promjenjivim zahtjevima potrošača. Paglieri je prava obiteljska kompanija, a sada je u menadžment stupila 4 generacija obitelji.

Paglieri ove godine obilježava 100 godina od mirisa Classic kojim se zapravo brand Felce Azzurra i proslavio. Njegov jedinstven i neponovljiv puderasti miris tijekom godina izgradio je neizbrisive mirisne uspomene kod milijuna potrošača. Upravo ovaj miris je omogućio inovacije i uspješno širenje branda na nova tržišta s novim kategorijama proizvoda u posljednjih nekoliko desetljeća. Prepoznatljivi miris stvoren je od više od 100 sastojaka iz cijelog svijeta. On je obiteljska tajna, pažljivo čuvana u dragocjenim zapisima i prenošena generacijama.

Za sve nas u Paglieriju 2023. je uzbudljiva godina. Mogućnost proslave stoljeća Felce Azzurra daje nam posebnu čast i oduševljenje i obnavlja izazov 200-godišnje povijesti koja nas je dovela ovdje. Za mene i za mnoge Talijane to je miris djetinjstva, udobnosti, miris koji stvara dobrobit. Felce Azzurra je oduvijek bio svestran i karakterističan parfem, koji su svi cijenili, ali kako bismo njegovu formulu zadržali u tajnosti, još uvijek je, ispisanu rukom, ljubomorno čuvamo u bilježnici i nikada je nismo htjeli prenijeti u računalne sustave.

Debora Paglieri, CEO Paglieri SpA.

Talijansko ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i "Made in Italy" uvrstilo je Felce Azzurra među povijesne brandove od nacionalnog značenja. Na posebnoj ceremoniji u Rimu, u svibnju 2023., dodijeljena je i predstavljena poštanska marka, posvećena jubileju "100 godina mirisa Felce Azzurra mirisa".

Proizvodi Felce Azzurra
Foto: Felce Azzurra: Proizvodi Felce Azzurra

Obljetnica Felce Azzurra mirisa nizom promotivnih aktivnosti obilježava se i na tržištu Bosne i Hercegovine. Aktualna je i nagradna igra koja sretne dobitnike vodi na putovanje u Milano. Sudjelovati je vrlo jednostavno, a predlažemo Vam da i Vi sudjelujete jednostavnom prijavom na link.

Ponosni distributer Felce Azzura proizvoda već 30 godina je obiteljska kompanija Ogimil iz Banja Luke. Sa stečenim iskustvom, znanjem i poslovnošću, Ogimil danas spada u red najvećih distributera i najvažnijih dobavljača u oblasti roba široke potrošnje. Preko poslovnica u Banjaluci, Tuzli i Sarajevu, direktno opskrbljuju preko 3000 kupaca širom Bosne i Hercegovine. Posjetite njihov web shop, u kojem je dostupna široka lepeza Felce Azzura proizvoda.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije