Felce Azzurra Classico puni 50 godina

Promotivni tekst
Felce Azzurra Classico puni 50 godina
Foto: Promo / Felce Azzura Classico

Zaigrajte nagradnu igru i unesite novogodišnju čaroliju u vaš dom!

Felce Azzurra ove godine proslavio je 50. godišnjicu svog kultnog proizvoda: Classic Body Wash. Nastao u dinamičnim 70-ima, nježni gel za tuširanje brzo je osvojio tržište i srca italijana, a potom i druge dijelove svijeta. Ovom prilikom Felce Azzurra organizuje nagradnu igru na svojim društvenim mrežama kako bi obradovao svoje vjerne potrošače.

Priča o Felce Azzura proizvodima započinje u maloj zanatskoj labaratoriji kada je 1923. godine napravljena toaletna voda koja svojim prefinjenim mirisom i dizajnom ambalaže asocira na francusku eleganciju i brzo osvaja srca potrošača. Uspjeh brenda raste i nastavlja se sve do 1970. kada Felce Azzurra lansira svoj prvi proizvod posvećen ličnoj higijeni - Bagnodoccia Classico.

Felce Azzura Classico - undefined

Foto: Felce Azzura Classico

Upravo tu počinje istorija Felce Azzurra kupki koje su postale simbol savršenog spoja parfema i njege tijela i koje svakodnevnu rutinu kupanja pretvaraju u opuštajući ritual.

Od te 1970. do danas radilo se na razvoju i usavršavanju kako formule, tako i dizajna same ambalaže. Ove godine važnu godišnjicu proslavljamo i dizajnom koji će u ograničenim količinama biti dostupan širom Bosne i Hercegovina.

Učestvujte u nagradnoj igri i unesite čaroliju u vaš dom

Kraj kalendarske godine uvijek je bio posvećen slavlju i okupljanju porodice i prijatelja. S obzirom na trenutnu situacijua u zemlji i svijetu te uobičajne aktivnosti su nam svima uskraćene. Baš zbog toga Felce Azzurra želi da ovom nagradnom igrom unese malo novogodišnje čarolije u vaš dom.

Povodom 50. godišnjice Felce Azzurra organizuje nagradnu igru na svojim zvaničnim profilima na Facebook-u i Instagramu u saradnji sa Casa Biancom u trajanju od 2.12. do 12.12.2020. godine.

Felce Azzura Classico - undefined

Foto: Felce Azzura Classico

Pravila učestvovanja su vrlo jednostavna: dovoljno je da ostavite komentar. Kao glavna nagrada čeka vas novogodišnja jelka i nakit za njeno ukrašavanje.

Osim toga tokom trajanja nagradne igre svakodnevno će biti dodijeljeno 5 Felce Azzurra poklon paketa, a svim učesnicima igre će biti dodjeljeni poklon vaučeri sa popustom koji mogu iskoristiti u Casa Bianca radnjama ili na njihovom online shopu.

Ovo je mnogima bila teška godina, ali hajde da je završimo odgovorno i u krugu najbližih. Unesite novogodišnju čaroliju u vaš dom uz Felce Azzurra Classic Body Wash, izdvojite vrijeme za sebe i ne propustite priliku da možda svoj dom ukrasite novom jelkom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije