EON paketi prvih 8 mjeseci po 1KM

Promotivni tekst
EON paketi prvih 8 mjeseci po 1KM
Foto: Telemach / EON paketi prvih 8 mjeseci po 1KM

Kompanija Telemach BH, u namjeri da što većem broju građana BiH omogući uživanje u EON digitalnoj televiziji nove generacije, pristup zvanično najbržem internetu i najbolje ocijenjenoj internet mreži u Bosni i Hercegovini, te vrhunskim inovativnim servisima budućnosti, kreirala je nevjerovatnu akcijsku ponudu EON paketa 8 mjeseci po 1KM mjesečno do 13.03.2022. u okviru koje korisnicima osigurava uštedu i do 600 KM!

Sada je idealan trenutak za sve da izaberu neki od Telemach EON paketa, sa zvanično najbržim internetom i najbolje ocijenjenjenom mrežom u Bosni i Hercegovini, kao i aplikacijom za upravljanje kućnim internetom i bezbjednošću djece, EON Connect. Telemach EON paketi omogućavaju vrhunsko EON personalizovano iskustvo gledanja televizije na svim uređajima sa najboljim TV sadržajem, HD kanalima i posebnim prostorom samo za djecu uz EON Kids, mogućnost vraćanja sadržaja na svim kanalima do 7 dana unazad i Video Klub sa preko 20.000 naslova. Uz to i najbolju muzičku streaming platformu TIDAL, kao i digitalnu fiksnu telefoniju koja je dostupna i na mobilnom telefonu putem UNIFON aplikacije.

Budite u korak sa vrhunskom tehnologijom, iskoristite benefite nevjerovatne akcije EON paketa i promijenite zauvijek doživljaj gledanja televizije uz najbrži internet u Bosni i Hercegovini.

Rezolucija o Srebrenici ima podršku u Ujedinjenim narodima, evo koje države su protiv

Rezolucija o Srebrenici ima podršku u Ujedinjenim narodima, evo koje države su protiv

Prateći svjetske trendove i globalni razvoj savremenih digitalnih tehnologija, Telemach BH sprema mnoga iznenađenja u narednom periodu.

Najbrži internet i najbolje ocijenjena internet mreža u BiH

Najbrža fiksna internet mreža prema Ookla® na osnovu mjerenja aplikacije Speedtest Intelligence® za period od 01.07. do 31.12. 2021. Nagrada za najbolju mrežu bazirana na Ookla® analizi na osnovu mjerenja korisničkog zadovoljstva u periodu od 01.07. do 31.12. 2021. Ookla zaštitni znak se koristi uz dozvolu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije