Energoinvest ima novog direktora: Evo šta je poručio Mirza Ustamujić nakon što je preuzeo funkciju

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Blumenfeld

Sad će i Energoinvest da propadne skroz naskroz.

Nuklearni kotao

Nekad Blum, a sad ovaj. Eklatantan primjer vremena i zemlje u kojoj živimo.

Adi

Sretno Mirza.. Pokazi svoje znanje i utegni EP Insan , kulturan, odgojen i posten !

ajooooooj

propast

Dunning–Kruger efekat

Mene bi bilo stid sa takvom biografijom, referencama i prethodnim zaposlenjima konkurisati u kadrovsku sluzbi Energoinvesta, a ne da se oprobam biti direktor. Izgleda sto manje pameti, vise samopouzdanja.

?????

Kakva pismena faca...tačno se vidi da čovjek nema nikakvog stida, samo daj pare, šta fali što propadne sve što dotaknem...e moj SDP šta si sve dozvolio

Eldorado

***

xxx

ramo 2, firaunska ofanziva

Katil

Za sve ono sto je nekada profil covjeka morao imati;znanje,obrazovanje,iskustvo,uspjehe itd danas su zamijenili bradom,brada je najvece dostignuce zadrigle i najnovije nesposobne kaste.

Bogoljub

Alahu dragi nije valjda opet neki Titovac Nipadija

Bogoljub

Novi Blum ima metro da sdela

333

Ma gdje samo pronalaze ove levate? Da li ih proizvode u fabrici klonova? Sta je kriterij? Da si izmilio iz septicke jame i da ne smijes imati mrvu obraza, znanja i licnih postignuca? Pa ona totalitarna KS je proizvodila gomilu faca i strucnjaka koji su sjajno radili svoj posao i na svoj obraz. Ovi levati ne bi mogli dupe sami da obrisu da ih neka stranka nije doslovce izvukla iz zemunice, napravila i u skladu sa potencijalom stranaka, a to je nivo autopijace, njima upravlja na daljinski.

Sabina

Prefinjeni intelektualac.

/ Najnovije