Elvedina Muzaferija je novo zaštitno lice Hifa Petrola

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Laktašenko

Hehe kako ahmetlići imaju njušku za samopromociju…. Ako ‘volite’ naše bh sportiste kao što tvrdite, zašto im ne donirate keš bez uslovljavanja da budu vaše pokretne reklame?!

Ne seri glupane.

Hehe kako ahmetlići imaju njušku za samopromociju…. Ako ‘volite’ naše bh sportiste kao što tvrdite, zašto im ne donirate keš bez uslovljavanja da budu vaše pokretne reklame?! ka Laktašenko

HiFa

Maknite onu pumpu iz Švrakinog, bando gladna halapljiva, paralisali ste pola najveće opštine u BiH svojom siledžijskom gradnjom potpuno nepotrebne benzinske stanice između kuća. Fakini Bakirovi seoski otac vas onaj J E B O sve više stoko!!! Da se hoće zaratiti, ja bih vam je prvi zapalio G O V N A hladna ona!

/ Najnovije