Duguje skoro milion KM: Firma u Hercegovini ide u stečaj, svi radnici otpušteni

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

visocica 1662

Cuj kriminalca covica treba vlada da sanira to sto ste pokrali jeli tvoj punac vlasnik runika ili neko drugi,ima resenje zaplijeniti svuu imovinu direktora sefova vlasnika prodati i namiriti dugovanje i radnicima plate i odpremnine.

Boki

Ima li hapsenja lopova? Il ce biti ",izjo vuk magarcs".

Boki

Hoce li hapsiti lopove?

Odgovorni

Da se pridruze novalicu

Bcch

Sipa hapsi samo Bošnjake.

Bcch

Da se pridruze novalicu ka Odgovorni Pa trebala je g.milicevic ali ona je hrvatica i zašticena od progona.Može krasti koliko hoce a Bošnjak i kad nije kriv ide u zatvor.

visocica 1662

***

Ok f vi

A KREKA, BANOVIĆI,KAKANJ,BREZA,DUGUJU VIŠE STOTINA MILIONA EURA,NITKO NIŠTA.

/ Najnovije