! / Coca-Cola App - apsolutni vrh zabave

14. 06. 2021. u 18:46:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Zabava nema roka trajanja s Coca-Cola aplikacijom! Kako to? Coca-Cola App, koji je jednostavno skinuti, donosi gomilu nagrada i pogodnosti, a sve uz super zabavne challenge!

Možeš se igrati u bilo koje vrijeme i baš kada tebi paše, odmah dobiti nagrade, zarađivati bodove i graditi strategiju za još veće i bolje poklone. Možeš i pratiti trendove kroz cool članke u aplikaciji kako bi bio u centru dešavanja - jer Coca-Cola donosi samo najbolji sadržaj.

Sve što treba uraditi je skinuti aplikaciju za iOS ili Android i zabava može početi. U aplikaciji se nalaze promocije i gomila cool nagrada koje osvajaš pomoću kodova ispod zatvarača omiljenih pića. Ako želiš da te nagrade ne zaobiđu, igraj igrice kojima sakupljaš gemse i coinse tako da upisuješ kodove s Coca-Cola, Coca-Cola Zero Sugar, Coca-Cola Zero Sugar Lemon, Fanta Orange, Fanta Zero, Fanta Shokata, Fanta Tropicool i Sprite pakiranja od 0.5 L. Pakiranja koja učestvuju prepoznat ćeš po bijelom ili crnom zatvaraču. Crni zatvarači donose ti duple bodove! Učestvuju i 250 mililitarska staklena pakiranja Coca-Cole, Coca-Cole Zero i Fante Orange.

U čemu je fazon?

Aplikacija se sastoji od više kategorija. Prva je "Home" i početna stranica, zatim je tu "Code" koja se koristi za upisivanje koda ispod zatvarača. Unutar nje se može vidjeti trenutno stanje novčanika. Kategorija "Win" sadrži sve dostupne nagrade u aplikaciji - ako klikneš na svaku nagradu, vidjet ćeš šta sve trebaš uraditi da je preuzmeš!

Kodove ispod zatvarača možeš sakupljati i zamijeniti za super nagrade poput novih patika iz Intersporta, free klope u McDonald'su ili beskonačno puno muzike na Deezeru. Baš svako može pronaći nešto za sebe, jer su BH Telecom, The Athlete's Foot i brojni drugi partneri osigurali popuste na odjeću, tehniku, gejmanje i puno kul nagrada poput Panini sličica i limited edition Coca-Cola x EURO čaša. I najbolje od svega? Igra traje sve do kraja godine, a u velikim izvlačenjima Coca-Cola ti poklanja stvarno posebne nagrade - trenutno su aktivna čak četiri: Gaming, Technology, Sports i posebna poslastica za fanove Luke Modrića, izvlačenje u kojem možeš osvojiti Lukin potpisani dres.

Kad otvoriš svoje omiljeno osvježavajuće piće i zaviriš ispod zatvarača, čeka te zabavno igranje igrica i sakupljanje nagrada, čitanje i "chillanje" - može li biti bolje od toga?

Sve detaljnije informacije potraži na webu!


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA