Čizmić: Grand kafa je vodeći brend BiH iz regije, želimo opravdati povjerenje

Radiosarajevo.ba
Čizmić: Grand kafa je vodeći brend BiH iz regije, želimo opravdati povjerenje
FOTO: Grand kafa / Nagradna igra "Vidim ti siguran dobitak"
"Grand kafa je vodeći brend u BiH i regiji, potrošači su nam poklonili svoje povjerenje, a mi se trudimo da ukazano povjerenje opravdamo", istaknula je u novom intervjuu brand managerica Grand kafe za BiH Jasna Čizmić.

Povod za današnji razgovor je veliki program lojalnosti Grand kafe pod nazivom "Vidim ti siguran dobitak“. Možete li nam reći nešto više o tome?

"Ovo je peto kolo velikog programa lojalnosti Grand kafe pod nazivom „Vidim ti siguran dobitak“, koji se u BiH održava već četvrtu godinu za redom. Počeo je 25. aprila ove godine i trajat će sve do 23. juna. Mi ovim Programom zapravo želimo izaći u susret svim vjernim potrošačima Grand kafe Gold na području cijele teritorije Bosne i Hercegovine i obradovati ih vrijednim poklonima - posuđem renomirane kompanije "Metalac“. Važno je napomenuti da u ovom Programu lojalnosti nema nikakvog izvlačenja sretnih dobitnika niti igara na sreću, već svakoga ko sakupi dovoljan broj bodova sa promotivnih pakovanja Grand kafe Gold očekuje siguran dobitak".

Šta je potrebno da bi se učestvovalo u Programu lojalnosti?

"Nastojali smo da što više olakšamo našim potrošačima, pa su ovoga puta pravila vrlo jednostavna. Sve što je potrebno jeste da u unutrašnjosti promotivnog pakovanja svoje omiljene Grand kafe Gold pronađete jedinstveni alfanumerički kod. Kodove sa pakovanja, potrebno je unijeti na internet stranici www.grandkafa.ba. Kada sakupite dovoljan broj bodova, potrebno je da na web adresi www.grandkafa.ba na kojoj ste otvorili svoj korisnički nalog, odaberete željeni poklon koji će vam biti dostavljen na kućnu adresu".

Koja pakovanja kafe učestvuju?

"Ovoga puta u Programu lojalnosti učestvuju promotivna pakovanja Grand kafe Gold od 100 grama, 200 grama i 500 grama koja na sebi imaju iscrtane šare koje simbolišu ono što nam je svima najvažnije: Prijateljstvo, gostoprimstvo i ljubav.  Prijateljstvo – Šara ljudi, Ljubav – Šara srce, Gostoprimstvo – Šara kućice.  100 grama Gradn kafe Gold donosi jedan bod, 200 grama dva boda, a 500 grama Grand kafe Gold donosi pet bodova.

Možete li nam reći nešto više o poklonima?

"U pitanju je vrhunsko emajlirano Metalac posuđe sa jedinstvenim dizajnom kojeg nema u slobodnoj prodaji. Na ovom posuđu se nalaze iste one šare kao i na promotivnim pakovanjima Grand kafe Gold. Za sakupljenih 15 bodova možete dobiti ovu predivnu džezvu, 30 bodova vam donosi šerpu s drškom, 40 bodova tepsiju, a za sakupljenih 50 bodova dobijete veliku šerpu s poklopcem. Vrhunsko, emajlirano Metalac posuđe je zdravo, dugotrajno i otporno na habanje i ogrebotine, a izuzetno praktično jer se brzo zagrijava i hladi, lako čisti i održava".

Dakle, jedino što treba je da se uživa u mirisu i ukusu Grand kafe?

"Upravo tako. Grand kafa je vodeći brend u BiH i regionu. Svoju proizvodnju imamo u Glavičicama, u blizini Bijeljine i stalno ulažemo u znanje, stručnost, te razvoj i održavanje tehnološke opreme, obezbjeđujući time konstantu vrhunskog kvaliteta proizvoda Grand kafe. Potrošači su nam poklonili svoje povjerenje, a mi se svakodnevno, kao i sada putem ovog Programa lojalnosti, trudimo da to ukazano povjerenje opravdamo i dodatno poboljšamo odnos sa našim potrošačima".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije