Cedevita pokrenula novu edukativnu platformu Budi dobro. Budi CE.

Promotivni tekst
Cedevita pokrenula novu edukativnu platformu Budi dobro. Budi CE.
Foto: Cedevita / Budi dobro. Budi CE.

Vrijeme u kojem živimo pred nas stavlja brojne izazove. Dinamika suvremenog života odavno pred nas stavlja ubrzani tempo života i visoku razinu stresa, a nove poteškoće s kojima se susrećemo tijekom pandemije i potresa, svakako povećaju začarani krug negativnih misli i osjećaja. U ovakvim trenutcima do izražaja dolazi odgovornost uzimanja vlastitog zdravlja i vlastitih emocija u svoje ruke. Nema zdravlja, ako nema dobrog unutarnjeg osjećaja i optimizma.

Budi Dobro. Budi CE

Kako bismo zajedno gradili stazu prema boljem unutarnjem osjećaju te ljude svih generacija potaknuli na brigu o vlastitom mentalnom zdravlju, Cedevita je pokrenula edukativnu internetsku stranicu "Budi dobro, budi CE".

Na platformi će se svaki mjesec nalaziti novi sadržaj kreiran u suradnji s brojnim stručnjacima: podcasti, članci te edukativni video materijali. Cilj sadržaja je pružiti potrebne alate koji će nam pomoći da nadjačamo sve izazove pred nama i postanemo pokretači pozitivnih životnih promjena.

Podcast dolazi u formatu terapije koja se producira u suradnji s psiholozima kako bi kroz autentične ljudske priče predstavili problematiku s kojom se slušatelji mogu poistovjetiti. Zamišljen je kao razgovor psihologa i stvarnih ljudi o njihovim problemima. Riječ je o nizu aktualnih tema – a među prvim sadržajima je tema "strah i trauma" zbog naglih promjena u životu, postizanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života, ostvarivanje stabilne veze i bliskosti koja nam svima ovih mjeseci nedostaje, izgradnja kvalitetnih obiteljskih odnosa i slično.

Cedevita pobuđuje optimizam

Kroz našu platformu nastojat ćemo naglasiti važnost optimizma te ojačati osjećaj kontrole nad vlastitim životom. Porukom "Budi dobro, Budi CE", pozivamo građane da nam se pridruže i žive s optimizmom. Optimizam kaže, čaša je napola puna, a sutra će biti još punija. Optimizam kaže da je okej ako je čaša nekad prazna jer će se ponovno napuniti. Sigurno hoće!

Odlučni smo da upravo brend Cedevita koji je simbol za čašu optimizma, zajedništvo i pozitivan pristup životu, u suradnji s brojnim stručnim licima i udrugama postane "pokretač optimizma u društvu" i to kroz osvještavanje i učenje o vrijednostima i snagama koje posjedujemo.

Ovdje smo upravo zato: da zajedno pronađemo optimizam i odlučno gradimo stazu prema boljem unutarnjem osjećaju. Ovdje smo da budemo dobro - i da budemo CE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije