dm omogućio slobodan dan roditeljima prvačića

Sponzorisani tekst
dm omogućio slobodan dan roditeljima prvačića
Foto: dm / Ilustracija

Nove generacije prvačića ispraćene su u svoje školske klupe. Ovaj veliki dan važan je događaj ne samo za mališane nego i za njihove roditelje.

Tim povodom, a u cilju pružanja podrške zaposlenicima u svim životnim fazama, kompanija dm - drogerie markt drugu godinu zaredom pruža mogućnost iskorištavanja slobodnog dana roditeljima prvačića na prvi dan škole.

"Mi kao kompanija smatramo da je prvi dan škole važan ne samo za prvačiće, nego i za njihove roditelje. Stoga smo odlučili roditeljima prvačića pružiti mogućnost da taj dan budu uz svoje mališane, otprate ih uz prvo školsko zvono te zajedno s njima podijele radost i utiske prvog školskog dana", izjavila je Alida Čović Mezet, menadžerica Razvoja ljudskih resursa dm-a.

Ove godine slobodan dan povodom početka školske godine iskoristit će 42 dm zaposlenika, čiji će prvačići dobiti i simbolične poklone.

"U našoj poslovnoj zajednici želimo postići atmosferu u kojoj će ciljevi i vrijednosti firme biti usaglašeni sa životnim ciljevima i vrijednostima svih naših zaposlenika. Oni su naša najveća snaga te i na ovaj način želimo pokazati da smo tu jedni za druge u svim trenucima a naročito onim izazovnim", dodala je Čović Mezet.

dm je mislio i na svoje kupce. Pa povodom početka nove školske godine, do 8.9. sve školarce koji sa svojim roditeljima dođu u kupovinu u dm prodavnicama očekuje prigodan poklon koji će sačuvati uspomene na, za mnoge, najljepše životno razdoblje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije