Kreće Bingostars turneja / Bingo u potrazi za kupcima s muzičkim darom

28. 07. 2017. u 10:54:00

Shares: 0

Svake godine ljeto bude obilježeno nekim muzičkim hitom, da li na lokalnom, regionalnom ili pak planetarnom nivou, poput sveprisutnog Despasita.

Među pjesmama koje u BiH svi pjevuše tako se ovoga ljeta našao i hit “U Bingu Bingosi”, iz radionice vodećeg bh. trgovačkog lanca.

Nakon što su se u kampanju uključili poznati bh. muzički izvođači, red je došao i na kupce širom BiH.

U sklopu Bingostars turneje kupci, bez obzira na dob, spol i bilo kakvu drugu opredijeljenost moći će pokazati svoj talenat. Posjetioci trgovina imat će priliku da u karaoke stilu snime svoju verziju pjesme “U Bingu Bingosi”.

Turneja počinje 28. jula u tržnom centru Kolodvorska, od 15 do 21 sat. Naredna akcija je u objektu na Stupu 29. jula od 12 do 20 sati, dok je 4. august rezerviran za Vogošću, gdje će kupci moći pokazati svoje glasovne sposobnosti u terminu od 15 do 21 sat.

Bitno za napomenuti je da će učesnici bez obzira na kvalitet svoje izvedbe biti nagrađeni, dok će najbolji od njih sudjelovati u promotivnom videu čime će turneja biti zaokružena.

U godini u kojoj je postao tržišni lider, domaći trgovački lanac ne prestaje sa zanimljivim iznenađenjima za potrošače koje poziva da se odazovu u što većem broju.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA