Stup: Otvoren Bingo centar u nekadašnjem objektu "Merkur"

J. Ć.
Stup: Otvoren Bingo centar u nekadašnjem objektu "Merkur"
Na dobro poznatoj adresi nekadašnjeg centra Merkur na Stupu u Sarajevu, Bingo je otvorio svoju 180. poslovnu jedinicu.

Na 8.000 metara kvadratnih prodajnog prostora, kupci mogu pronaći sve što im je potrebno za opremanje doma, alate, tehniku, bijelu tehniku, male kućanske aparate, ali i bogatu ponudu namještaja, te dječiji, ženski i muški tekstil i obuću.

Osim hipermarketa, u sklopu centra otvoren je i restoran s bogatom ponudom jela, cafe s igraonicom, a ljubitelji sportske opreme već su imali priliku posjetiti i Sport Vision outlet.

Bingo je za kupce danas, na dan otvorenja, pripremio odlične popuste ali i promocije, te vrijedne nagrade na kolu sreće i gratis kupovine. 

"Osim popusta koje imamo na odabrani asortiman, tu su i brojne promocije i poklon paketi na kolu sreće za kupovinu preko 100 KM, tako da pozivamo one koji nisu danas uspjeli da nam se pridruže i sutra ćemo biti spremni da kupcima poklonimo neke popuste i nagrade", kazala je Tatjana Paunovski, rukovoditeljica službe marketinga i PR.

Poseban program će biti u Hipermarketu Stup (bivši Interex), gdje je Bingo za kupce priredio promocije i degustacije, a za mališane zabavu s maskotama.

U ovoj poslovnici zaposleno je i 60 novih radnika.

"Pozivali smo i bivše zaposlenike Merkura i odazvao se određeni broj, ali je ukupno u ovoj poslovnici zaposleno 60 novih radnika", istaknula je Tatjana, podsjetivši da se narednog petka otvara još jedna poslovnica u Tuzli.

"Narednog petka, 11. novembra otvara se i 181. poslovnica, inače naš najveći projekt, Bingo City Centar koji će biti na 40.000 m2 prostora, i evo, specijalni gost bit će Hari Mata Hari i Amel Ćurić", napomenula je Paunovski.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije