BH Telecom nastavlja dobre priče

Radiosarajevo.ba
BH Telecom nastavlja dobre priče
Kompanija BH Telecom predstavila je danas novi korporativni spot baziran na promociji društveno odgovorne uloge.

Akteri spota su naši partneri koji su u prošloj i ovoj godini ostvarili najbolje rezultate iz svojih oblasti i to: Amel Tuka, Damir Džumhur, Irmela Peranović, Džanan Musa, Aleksandar Seksan, Divanhana, Bakir Nakaš koji su pristali biti dio ove lijepe priče.

„Hvala im što su, zaista, svim srcem i pozitivnom energijom, doprinijeli da ispričamo lijepe priče i da pokažemo kako zajedno možemo više“, poručuju iz ove kompanije.

Produkcijski i producentski je ovo bio iznimno zahtjevan zadatak. Snimanje je trajalo 6 dana, u Sarajevu pet  i jedan dan u Zenici, uz najviše profesionalne standarde i opremu: filmsku kameru, podvodnu kameru, uz podršku vatrogasaca, ronilačke ekipe, statista, make up artista, kostimografa i svih 6 dana 20 ljudi je, na terenu, radilo kontinuirano.

Režiser spota je Sanjin Manov, autorsku muziku je radio Adnan Zilić, copyright Mirela Franković, u produkciji agencije  Foto Art.

Naš novi korporativni slogan je „Dobre priče nastavljamo“ i mi zasigurno dobre priče nastavljamo, poruka je iz BH Telecoma.

 












Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije