Pogledajte novi spot / BH Telecom nastavlja dobre priče

05. 09. 2016. u 13:38:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Kompanija BH Telecom predstavila je danas novi korporativni spot baziran na promociji društveno odgovorne uloge.

Akteri spota su naši partneri koji su u prošloj i ovoj godini ostvarili najbolje rezultate iz svojih oblasti i to: Amel Tuka, Damir Džumhur, Irmela Peranović, Džanan Musa, Aleksandar Seksan, Divanhana, Bakir Nakaš koji su pristali biti dio ove lijepe priče.

„Hvala im što su, zaista, svim srcem i pozitivnom energijom, doprinijeli da ispričamo lijepe priče i da pokažemo kako zajedno možemo više“, poručuju iz ove kompanije.

Produkcijski i producentski je ovo bio iznimno zahtjevan zadatak. Snimanje je trajalo 6 dana, u Sarajevu pet  i jedan dan u Zenici, uz najviše profesionalne standarde i opremu: filmsku kameru, podvodnu kameru, uz podršku vatrogasaca, ronilačke ekipe, statista, make up artista, kostimografa i svih 6 dana 20 ljudi je, na terenu, radilo kontinuirano.

Režiser spota je Sanjin Manov, autorsku muziku je radio Adnan Zilić, copyright Mirela Franković, u produkciji agencije  Foto Art.

Naš novi korporativni slogan je „Dobre priče nastavljamo“ i mi zasigurno dobre priče nastavljamo, poruka je iz BH Telecoma.

 
Tagovi: BH Telecom uspjeh

NEMA KOMENTARA