Besplatna dostava gotovih jela sa Gastro odjela Mercatora Ložionička putem Glovo aplikacije

0
Promotivni tekst
Besplatna dostava gotovih jela sa Gastro odjela Mercatora Ložionička putem Glovo aplikacije
Foto: Glovo / Glovo i Mercator jačaju partnerstvo

Neodoljivi Gastro doživljaj Mercatora Ložionička od sada je još bliži i dostupniji ljubiteljima dobre hrane. Zahvaljujući strateškom partnerstvu koje trgovački lanac Mercator razvija sa Glovom omogućena je potpuno besplatna brza dostava svih pripremljenih jela sa odjela Gastro na području Sarajeva u periodu od 02.10. do 31.10.2023. bez obzira na iznos kupovine.

"Izuzetno nam je drago što prvu godišnjicu saradnje sa Mercatorom u Sarajevu obilježavamo na jedan poseban način. Naime, dobro poznati i cjenovno dostupan meni jela iz Mercatora Ložionička Gastro odjela je sada obogatio i našu ponudu. Posebno smo ponosni, što su korisnici Glovo aplikacije prvi koji mogu uživati u ukusnoj hrani iz ovog restorana, uz brzu dostavu na njihovu adresu", izjavio je Ivan Laketa, generalni direktor kompanije Glovo u Bosni i Hercegovini.

U želji da kupcima ponude najbolju uslugu na tržištu, Mercator i Glovo će kroz ovaj zajednički projekat dodatno unaprijediti korisničko iskustvo te pokazati da kontinuirano pronalaze nove načine kako bi svojim korisnicima ponudili još bolje pogodnosti, olakšice i uštedu vremena.

"Sretan sam jer se naša saradnja sa Glovom nastavlja te smo zajednički odlučili našim kupcima približiti fantastičan kulinarski doživljaj našeg Gastro odjela Mercatora Ložionička gdje svakodnevno naši izvrsni kuhari pripremaju meni sa velikim izborom jela sa roštilja, tradicionalnih jela, priloga i salata te raznih vrsta pizza. Svjesni smo ubrzanog stila života, te vjerujemo da će dostava svježe pripremljenih jela na kućne adrese biti značajna olakšica prilikom planiranja svakodnevnih obroka ili obroka na radnom mjestu u vrijeme pauze", izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Mercatora.

Cjelokupan meni gotovih jela po pristupačnim cijenama dostupan je na LINKU, a dostava na adresu realizuje se u roku kraćem od sat vremena od potvrđene narudžbe.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije