BBI i Mastercard nagrađuju / Beskontaktno platiš, Toyotom se vratiš

27. 08. 2019. u 14:27:00 Sponzorisani tekst

Shares: 5

Bosna Bank International u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru za sve korisnike Mastercard kartica izdatih od Bosna Bank International sa glavnim nagradama: putnički automobil Toyota Yaris turističko porodično putovanje u inostranstvo i mobitel Samsung Galaxy A80.

Organizatori nagradne igre obezbijedili su svakog mjeseca i tri vrijedne nagrade: električni romobil Xiaomi, laptop HP 255 GZ i poklon bon BBI Centra u vrijednosti od 400 maraka.

Učešće u nagradnoj igri, koja traje od 1. septembra do 31. decembra 2019. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske beskontaktne transakcije na prodajnim mjestima u Bosni i Hercegovini ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 50 maraka.

Izvlačenje dobitnika provest će se slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri, koje će biti upriličeno svakog zadnjeg četvrtka tekućeg mjeseca za prethodni mjesec.

Dobitnici mjesečnih nagrada učestvuju i u izvlačenju jedne od glavnih nagrada, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka mjesečnih nagrada kao i jedne od tri glavne nagrade.

 Izvlačenje glavnih nagrada bit će upriličeno 16. januara 2020. godine.

 Sve informacije potražite u pravilima nagradne igre na web stranici Bosna Bank Internationala www.bbi.ba.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA