BBI banka i Mastercard nagradili korisnike iz Žepča, Banja Luke, Zenice

K. S.
BBI banka i Mastercard nagradili korisnike iz Žepča, Banja Luke, Zenice
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Sarajevo: Detalj sa dodjele nagrada u BBI Centru

Bosnia Bank International (BBI) i Mastercard BiH dodijelili su danas nagrade korisnicima BBI Mastercard kartica, a riječ je o poklon bonovima za godišnju kupovinu proizvoda i namirnica u bh. trgovačkim centrima.

Glavnu nagradu, poklon bon Amko Komerca u vrijednosti od 7.200 maraka, dobio je Muhamed Hodžić iz Žepča. Drugu nagradu, vrijednu 4.800 maraka dobio je Edisej Sjerotanović iz Zenice. Treću nagradu - Poklon bon “BBI Centar” u vrijednosti 2.000 KM osvojio je Sahudin Džaferović iz Sarajeva.

Sretni dobitnik poklon bona firme Domod u vrijednosti 1.000 KM je Velija Nezirević iz Sarajeva. Priliku da kupi nešto korisno u Imtecu imat će sretna dobitnica poklon bona od 1.000 KM iz Banja Luke Violeta Vasić - Uzelac.

Članica Uprave BBI banke Emina Šišić izjavila je da su za četiri mjeseca korisnici BBI Mastercard kartica povećali broj transakcija za 11 posto.

Marketing menadžerica Mastercarda BiH Adela Ićindić napomenula je da je Mastercard proveo studiju tržište BiH u kojem je došao do podatka da svaki treći stanovnik naše domovine plaća “plastikom” svakog dana.

“Takvo iskustvo daje nam priliku da ohrabrimo nove korisnike da iskoriste sigurno iskustvo bezgotovinskog plaćanja bilo kada i bilo gdje”, napomenula je Ićindić.

Osim glavnih nagrada uručene su i mjesečne nagrade.

Mersudin Memiš iz Donjeg Vakufa dobio je poklon bon Amko Komerca u iznosu od 500 KM- Drugu nagradu od 400 KM, poklon bon firme Bingo dobio je Adi Dervišević iz Sarajeva. Treću nagradu - poklon bon BBI Centar u vrijednosti od 300 KM osvojili su Ćamil Imamović iz Jajca i Samed Zahirović uz Srebrenika.

Po 300 KM dobili su da potroše u Domodu Almir Čelik i Aida Mulalić iz Sarajeva. Dobitnici poklon bonova u vrijednosti od po 300 KM u Imtecu su Amer Alić iz Gračanice i Izabela Karić iz Živinica. Poklon bon Tehnomaga dobili su Hamza Mehić iz Tuzle i Elmir Arnautović iz Bihaća.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije