Autocentar BH: Sarajevo dobilo novu modernu stanicu za tehnički pregled vozila

Radiosarajevo.ba
Autocentar BH: Sarajevo dobilo novu modernu stanicu za tehnički pregled vozila
Autocentar BH, dugogodišnji lider na domaćem tržištu u svojoj djelatnosti, danas otvara vrata najmodernije i najopremljenije stanice za tehnički pregled motornih i priključnih vozila u Sarajevu.

Prepoznatljiv po kvaliteti i visokom standardu u pružanju usluga, Autocentar BH omogućava obavljanje tehničkog pregleda i kompletnog procesa registracije na jednom mjestu – brzo, jednostavno i pouzdano u najkraćem mogućem roku.

Nova stanica, locirana na adresi Džemala Bijedića 165 B, u Općini Novi Grad, svojim izgledom i funkcionalnošću zadovoljava najviše svjetske standarde. 

Svim klijentima nove stanice Autocentar BH omogućava brojne pogodnosti prilikom plaćanja, i to u vidu brzih namjenskih kredita na 12 rata i kartičnog plaćanja na 6 rata, a prvih 500 korisnika usluge očekuju vrijedni pokloni: set obavezne opreme ili multifunkcionalni uređaj za auto.

Rad Autocentra BH, kao i informacije o brojnim pogodnostima i popustima možete pratiti na oficijelnoj web stranici www.autocentarbh.ba ili Facebook profilu Autocentar BH d.o.o. Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije