ASA Osiguranje osigurava popuste

Promotivni tekst
ASA Osiguranje osigurava popuste
Foto: ASA Osiguranje / ASA Osiguranje osigurava popuste

"Brigu o našim klijentima u ASA Osiguranju ne završavamo samo na policama osiguranja i isplati štete u slučaju osiguranog slučaja. Za nas u ASA Osiguranju, klijent je naš partner za kojeg se uvijek trudimo ponuditi više", saopštili su nam iz ASA Osiguranja.

S tim na umu, u saradnji sa ASA Assistance, ASA Osiguranje je za sve svoje osiguranike kreiralo karticu lojalnosti.

Sa karticom lojalnosti ASA Osiguranja ostvarujete popuste u vidu povrata određenog postotka novca* na vaš bankovni račun.

Pored povrata novca koji ostvarujete u ASA Osiguranju i ASA Assistance-u, 5 posto ili 12 posto u zavisnosti od vrste kartice lojalnosti, karticu možete korisiti kod preko 600 partnerskih firmi u Bosni i Hercegovini te kod preko 90.000 partnerskih firmi širom svijeta i ostvarivati dodatne pogodnosti na vaše kupovine. 

Pregled partnerskih firmi u BiH, kod kojih možete sa ASA Osiguranje karticom lojalnosti ostvariti svoje članske pogodnosti kao i procentualni iznos vašeg Cashback-a (povrata novca) kod pojedinih partnerskih firmi, možete pogledati na www.cashbackworld.com/ba.

Kada pređete prag od 10 KM Vaš sakupljeni Cashback (povrat novca) se isplaćuje na vaš bankovni račun.

Za one koji žele kupovati mudro na svakom koraku, tu je i CB besplatna aplikacija koja uvijek nudi pregled partnerskih firmi u blizini, uvid u sakupljene pogodnosti i još mnogo više. 

Šampion u brzini isplate šteta od sada osigurava i popuste. Posjetite nas u vama najbližoj poslovnici i preuzmite vašu karticu lojalnosti. 

*gore navedeni popusti, odnosno povrati se ne odnose na obavezna osiguranja regulisana Zakonom o osiguranju od odgovornosti za motorna vozila i ostale odredbe o obaveznom osiguranju od odgovornosti (Službene novine Federacije BiH, br. 24/05) i Zakonom o obaveznim osiguranjima u saobraćaju (Službeni glasnik RS, br. 82/15)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije