Arena Sport kanali od danas u ponudi Telemacha

Promotivni tekst
Arena Sport kanali od danas u ponudi Telemacha
Dugo očekivani Arena Sport kanali postali su dijelom Telemach programske sheme!

Sadašnji i budući korisnici usluga kompanije Telemach, te kompanija Telemach grupacije KATV HS, HKB-net, BHB i Global Internet, kao i korisnici usluga Total TV-a, od ovog trenutka imaju jedinstvenu priliku da u okviru programske sheme gledaju i Arena Sport kanale.

Na ovaj način svojim korisnicima kompanija Telemach osigurava najbolju sportsku zabavu i vrhunski sportski sadržaj na jednom mjestu!

Arena Sport SD kanali bit će promotivno pušteni svim korisnicima D3 digitalne i TOTAL TV televizije do kraja maja 2017.godine.

Od sada korisnici Telemach grupacije na Arena Sport kanalima mogu uživati u fudbalskim utakmicama Lige šampiona, italijanske, francuske, hrvatske, srbijanske, Premijer lige BiH, ABA košarkaške lige, ali i u mnogim drugim popularnim sportskim sadržajima.

Arena Sport kanali bit će dostupni u standardnoj i HD rezoluciji. Arena Sport 1 će biti u ponudi korisnicima u osnovnom i D3 start paketu, dok će kanali Arena Sport 2, 3 i 4 biti dostupni u posebnim paketima. Pripremili smo i posebnu pogodnost za sve nove i postojeće korisnike Telemach grupacije.

Svi korisnici koji se pretplate ili obnove ugovor za neki od DUO GRANDE ili TRIO GRANDE paketa na minimalni period od 24 mjeseca, naredne dvije godine gledaju sve Arena Sport SD kanale promotivno! Isto vrijedi i za postojeće i nove korisnike TOTAL televizije koji se pretplate ili obnove Ugovor na TOTAL TV paket!

Ponudom Arena Sport kanala Telemach postaje jedinstvena i najprepoznatljivija sportska TV platforma u BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije