Akcijska ponuda kredita Privredne banke Sarajevo

Promotivni tekst
Akcijska ponuda kredita Privredne banke Sarajevo
Foto: Radiosarajevo.ba / Privredna banka Sarajevo

Banka sa najdužom tradicijom u Bosni i Hercegovini, Privredna banka Sarajevo, predstavila je novu akcijsku ponudu kredita sa fiksnom kamatnom stopom tokom cijelog perioda otplate. Ova kreditna ponuda kreirana je u skladu sa potrebama stanovništva i privrednika, kojima se omogućava brza i jednostavna obrada kredita, bez sitnih slova i skrivenih tekstova. 

Vizualno rješenje za novu akcijsku ponudu kredita prati vrlo jednostavna komunikacija, a planirana produkcijska novčana sredstva su uložena u smanjenje troškova kreditne obrade. 

Privredna banka Sarajevo - undefined

Foto: Radiosarajevo.ba: Privredna banka Sarajevo

Privredna banka Sarajevo, kao domaća banka sa dugogodišnjom tradicijom i iskustvom najbolje poznaje zahtjeve bh. tržišta i potrebe svojih klijenata zbog čega im osigurava kvalitetne bankarske usluge i brza finansijska rješenja. Kroz različite društveno odgovorne kampanje uspješno doprinosi boljem razvoju društvene zajednice u kojoj djeluje.

„Poslujemo u skladu sa modernim bankarskim standardima što omogućava lakšu i sigurniju realizaciju finansijskih usluga. Usmjereni smo na komunikaciju koja se temelji na trajnim vrijednostima, povjerenju i transparentnosti čime doprinosimo zadovoljstvu naših klijenata i zaposlenika“ - izjavio je Kemal Džabija, Član Uprave Privredne banke Sarajevo.

Poslovnice Banke nalaze se na 14 lokacija u Federaciji BiH i Distriktu Brčkom.

Više informacija na www.pbs.ba ili u poslovnicama Privredne banke Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije