Air Montenegro objavio cijene avionskih karata na relaciji Sarajevo - Podgorica

2
Radiosarajevo.ba
Air Montenegro objavio cijene avionskih karata na relaciji Sarajevo - Podgorica
Foto: MAS / Letovi u sklopu ljetnog reda letenja od 19. juna do 18. septembra

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik "Air Montenegro" otvara direktnu avio-liniju između Podgorice i Sarajeva. Letovi će se realizovati od 19. juna do 18. septembra, jednom sedmično.

Imajući u vidu dodatno interesovanje turista sa tržišta Federacije BiH za predstojeću glavnu turističku sezonu, kao i interese crnogorske turističke privrede, biznis zajednice Crne Gore i BiH, ali i građana Crne Gore u pravcu unapređenja dobrosusjedskih odnosa, političke i ekonomske saradnje i efikasnije i lakše povezanosti, "Air Montenegro" će uspostaviti saobraćaj svakog ponedeljka, počev od 19. juna u 10:50h iz Podgorice, sa povratkom u 15:10h iz Sarajeva.

JP Aerodromi Crne Gore u saradnji sa Aerodromom Sarajevo su inicirali pokretanje direktne avio-linije u avgustu prošle godine, što će nakon deset mjeseci u okviru partnerske saradnje biti uskoro realizovano.

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

Potvrđeno za portal Radiosarajevo.ba: I Hrvatska je kosponzor rezolucije o genocidu u Srebrenici

A, sad su poznate i cijene karata.

Kako se navodi na web stranici Air Montenegro, cijena karte u jednom pravcu jeste 44.54 eura (87 KM), dok je cijena karte za biznis klasu 109.54 eura (214 KM).

Cijena povratne karte je nešto manje od 90 eura (oko 176 KM).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije