Addiko Bank Sarajevo i UNIQA Osiguranje stavljaju sigurnost klijenata na prvo mjesto

1
Promotivni tekst
Addiko Bank Sarajevo i UNIQA Osiguranje stavljaju sigurnost klijenata na prvo mjesto
Foto: Uniqa Osiguranje / Addiko Bank i Uniqa osiguranje

Addiko Bank Sarajevo je u saradnji sa UNIQA Osiguranjem pokrenulo novu kampanju za promociju novog proizvoda osiguranja od nezgode, koji je dostupan u svim poslovnicama Addiko Bank u FBIH.

Cilj kampanje jeste ukazati klijentima na važnost lične zaštite, jer se nezgode ne mogu predvidjeti niti kontrolisati, a s obzirom na ubrzan način života, rizici za nastanak nesretnog slučaja su u konstantnom porastu. Uz osiguranje od nezgode, ove posljedice se mogu znatno ublažiti i pružiti podršku onda kada je to najpotrebnije.

Novi proizvod, pored pokrića za smrt uslijed nezgode, lom kosti, trajne invalidnosti i troškova liječenja donosi i mnoštvo drugih benefita. Kao nosiocima ove polise, klijentima su omogućeni popusti do 30% u privatnim zdravstvenim ustanovama iz UNIQA mreže, prioritetno rješavanje odštetnih zahtjeva i dodatni popusti na ostalu paletu proizvoda UNIQA Osiguranja.

Na događaju obilježavanja početka kampanje, Eldar Dudo, direktor UNIQA osiguranja osvrnuo se važnost partnerstva između banke i osiguranja.

"Banke i osiguravajuća društva imaju isti krajnji cilj, a to jeste omogućiti klijentima sveobuhvatnu zaštitu, bilo da je riječ o finansijskoj sigurnosti, sigurnosti imovine ili ljudi. Glavni fokus u UNIQA Osiguranju je uvijek bio na ljudima, stoga mi je drago da je Addiko Bank Sarajevo prepoznala našu misiju i pridružila se u istoj, kako bi zajedno klijentima omogućili što sigurniju i ljepšu budućnost", istakao je Dudo.

Eldar Dudo i Jasmin Spahić
Foto: Uniqa Osiguranje: Eldar Dudo i Jasmin Spahić

Jasmin Spahić, predsjednik Uprave Addiko Bank Sarajevo potvrdio je zajedničku inicijativu ove dvije finansijske institucije i time nastalu dodatnu vrijednost za klijente.

"Addiko Banka i UNIQA osiguranje već godinama unazad kontinuirano sprovode zajedničke aktivnosti kako bi unaprijedili ponudu klijentima i potakli širu javnost na važnost ugovaranja polica osiguranja. Vjerujemo da ćemo tim putem nastaviti i u vremenu koje je ispred nas", izjavio je Spahić.

Više informacija o novom proizvodu osiguranja od nezgode možete pronaći u svim poslovnicama Addiko Bank Sarajevo ili na web stranici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije