Radionica / USAID - DiaWorks okupio poduzetnike oko brendinga i digitalnog marketinga

19. 06. 2019. u 21:17:00 Fena

Shares: 30

Biznis centar bh. dijaspore bio je danas domaćin DiaWorksa, radionice koja okuplja stručnjake iz bh. dijaspore te im pruža priliku da znanje i iskustvo prenesu na ljude u domovini.

Današnji predavač Biljana Lovrinović govorila je o temi brendinga u digitalnom svijetu, obuhvativši pitanje zajedničkog funkcioniranja oblasti brendinga i digitalnog marketinga, saopćeno je iz USAID projekta "Diaspora Invest".

"Nastojala sam podijeliti sa učesnicima svoja iskustva, savjete o tome šta raditi i kako, razgovarati o različitim praksama. Među učesnicima je bilo dosta ljudi koji pokreću ili rade u malim i srednjim biznisima, te je svakako imao neku svoju priču da ispriča, čime smo približili iskustva iz BiH i SAD-a", kazala je predavačica Biljana Lovrinović, koja je u BiH prepoznatljiva po pokretanju kompanije "Galop Digital", a priznata je i kroz zagovaranje okupljanja bh. dijaspore u SAD-u po pitanju ekonomije i poslovne saradnje.

USAID Projekat "Diaspora Invest" podržava organizaciju ovakvih okupljanja, te su pozvali zainteresirane stručnjake iz dijasporske zajednice da prijave ideje za predavanja i priključe se širenju mreže Biznis centra bh. dijaspore.

NEMA KOMENTARA