Tajne poslovnih uspjeha, mladih i ambicioznih bh poduzetnika

Promotivni tekst
 Tajne poslovnih uspjeha, mladih i ambicioznih bh poduzetnika
Business cafe / Pozivnica
Global Market Solutions najavljuju dvadesetdrugi Business cafe koji će se održat 21.juna s početkom u 18 sati, u hotelu Europa, Sarajevo.

Business cafe je jedinstveni networking event koji je namjienjen malim i srednjim
preduzećima kao i svima onim koji žele pokrenuti vlastiti biznis. Iz iskustva mladih, ali i uspješnih lokalnih poduzetnika svi prisutni moći će naučiti na
koji način se pripremiti na izazove koje donosi poslovno tržište.

Na 22. Business cafeu će se obratiti mladi i uspješni menadžeri kompanija, Dalila Fejzagić, ispred kompanije arhitektonski studijo ZIDOVI, te Edin Halilović ispred kompanije Lilium digital.

Dalila Fejzagić je vlasnica i arhitektica studija ZIDOVI. Studio ZIDOVI je multidisciplinarni arhitektonski studio, koji svojim klijentima riješava dileme iz oblasti arhitekture, dizajna interijera i namještaja, ugostiteljstva, savjetovanja i upravljanja projektima, 3D i animacijama za domaće i međunarodne klijente. Njihova misija je da na temelju vlastitih znanja i sposobnosti stvore viziju i pruže ga u rješenju koje će zadovoljiti želje svojih klijenata te njihov radni i životni prostor učiniti ugodnijim.

Edin Halilović je suosnivač kompanije Lilium digital koja iza sebe ima devet godina svog uspješnog poslovanja u IT sektoru. Svoje usluge pružaju iz oblasti digitalnog marketinga i svoje dugogodišnje iskustvo su stekli kroz veliki broj projekata i kampanja za različite industrije kao što su, finansije, maloprodaja, auto industrija i dr. Kompaniju čini tim mladih ljudi koji dijele entuzijazam za tehnologije općenito, a naročito platforme za oglašavanje.

Business cafe je event koji ima za cilj podsticanje poduzetničkih aktivnosti kroz
inspirativne priče uspješnih poduzetnike te samim tim i jačanjem društva u cijelini.

Zainteresovani za event i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba. Ulaz na event je BESPLATAN, a broj mjesta ograničen. Održavanje 22. Business cafea podržali su Domoinvest, Hotel Europa, radio RSG, portal Radiosarajevo.ba, poslovni portal Akta, dnevna novina Oslobođenje i sedmični magazin Reunion.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije