Saznajemo: Dvije banke u BiH povećavaju kamate!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

nasvasta

Šta ste saznali .

CCCC

I na kraju ste saznali ništa. izmislili članak sa nabacanim informacijama koje se danima provlače kroz tekstove na portalima. Amateri klasični. Samo za informaciju, prilikom podizanja kredita i odabira između fiksne i promjenjive kamatne stope, niko ne primjećuje da je fiksna kamatna stopa veća od promjenjive za 1 p.p.. U slučaju povećanja promjenive kamatne stope, povećanje rijetko bude veće od 0,5 p.p. tako da opet i u tom slučaju osoba koja podigne kredit sa promjenjivom kamatnom stopom plati manje kamate u odnosu na onog koji odabere fiksnu kamatnu stopu. Mogućnost da se u toku otplate kredita kamata više od jednom poveća i tako premaši ugovorenu fiksnu je do sad nezabilježeno kod nas.

Banda banksterska....

:(.........

Lila

Povecavaju kamate, pa sta je cudno, kada udjete u banku sve je ustirkano, sredjeno, radi se polako, nema zurbe, zaBoga, zive od dobrih kamata.

Mile

Prekjuce na ovom istom portalu kazete da su iz agecije za bankarstvo izjavili da nece kamate biti povecane...neko od vas siri lazne vijesti...zar ne?

Ne bitan

I sta si ti sad napisa . . .koje su to banke ?!. To nwmas u tekstu a kazes da doznajes 2 banke

Cccc

Dajte nazive banaka

mirzatvica@hotmail.com

nažalost među njima je i moja Sparkase. Već sam dobio pismenu obavijest. Kamate mi sa 169, 72 KM skaču na 221, 72 KM znači za 52 KM ili za 30 %. Ispade da koliko su mi dali glavnice toliko ima moram vratiti i kamata. Sramota!. MIJENJAM BANKU ODMAH.

nn

>>Dajte nazive banaka ka Cccc

nn

RFZ banka povećala kamatu

0

Koje banke da ne uzimamo uslge od njih!?

/ Najnovije