Preuzmite besplatnu e-knjigu: Kako trgovati na svjetskoj berzi

Promotivni tekst
Preuzmite besplatnu e-knjigu: Kako trgovati na svjetskoj berzi
Trgovanje na svjetskoj berzi može biti izuzetno profitabilno ukoliko znate kako pravilno iskoristiti prilike koje vam ovo tržište svakodnevno pruža.

S obzirom na to da na svjetskoj berzi možete trgovati sa preko 150 proizvoda, uključujući valute, zlato, naftu, robe, dionice i indekse, uz jedinstvenu mogućnost zarade i kada cijene rastu ali i kada cijene padaju, ovo tržište je u kratko vrijeme postalo popularno među individualnim trejderima.

Ono što je također interesantno je što svjetskoj berzi pristupate i na njoj trgujete preko interneta, putem vašeg desktop, laptop ili mobilnog uređaja, bilo gdje da se nalazite, 24 sata dnevno, 5 dana u sedmici.

FXLider vam poklanja e-knjigu koju možete besplatno preuzeti i saznajte kako se uključiti u trgovanje i iskoristiti svakodnevne prilike za zaradu. Kao dodatak, uz knjigu dobivate i besplatnih 50 eura za trgovanje na svom računu, s kojima odmah možete početi trgovati na svjetskoj berzi.

Preuzmite e-knjigu i 50 eura za trgovanje ovdje.

FXLider ima saradnju s Fortrade Limited – kompanijom koju je autorizirala i regulirala u Ujedinjenom Kraljevstvu FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leverage i nose visok nivo rizika za vaš kapital jer cijene mogu brzo postići nepovoljne za vas. Gubici mogu premašiti vaše depozite i od vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na vlastiti rizik.  

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije