Poslovno čudo iz Bosne i Hercegovine: Izvoz u Europu vrijedan pola milijarde KM

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Liberal

Dragi moji, koliko je tu državnih para, koliko Fadilovog masla, koliko poticaja za zapišljavanje, koliko pomoći i pripomoći državne, koliko suza pokradenih ljudi.? Čudo bi bilo da i ne napreduju!

Adi

@Liberal pa nece valjada tebi, i meni dati sda fasisti samo sebi namjestaju, ostale opstine ih ne zanimaju, ali srecom hercegovci navikli da od dzave nema koristi pa sve rade sami, i svaka firma rastura, a za to vrijeme sadakasi kmece, i traze sadake po svijetu

@Adi

Zbog ćega misliš da je držvava tebi dužna davati pare? Ja, kao građanin BiH, ne želim da država pare djeli. Ako država ima previše para onda se trebju porezu smanjiti za ljude koji rade, a i firme. I da poljuprivreda se treba subvencionirati.

Master

U Gradačcu je na vlasti SDP već dva mandata tako da vam priča ne drži vodu a i oni nemaju uticaja na privredu već je do ljudi. Dosta firmi je u stranom vlasništvu ili u vlasnickoj strukturi sto nema veze sa politikom poput Inmer - Lactalis, Dommers, Cimos,...

Duduk

Gradačac je predivan grad koji su iako dosta stradali digli iz pepela. Uh njihove poznato voće uh. A grad baš ima puno ponuditi od kule i restorana koja je hrana vrhiunska i pogled jezera sa bogatom ribom peco sam na jednom jezeru a na drugom samo prohodo a o ljudima domaćinama za to je posebna prica i to pozitiva. Nisam dugo bio u Gradačcu al planiram da idem

Duduk

Dosta iz mog grada rade tamo u firmama i imaju super plate a i žive tamo, ljudi su ih prihvatili odlično al ako si vrijedan i ako se trude ljenčine ne vole.

Đango

A tek nadaleko poznata Gradačačka šljivovica. Šteta što vlasti to neznaju iskoristiti.

AsAsova

Sport ?? Kultura ?? Imal zivota kod vas ?

lenovo

Specifican mjesto u kome se iselilo gradsko stanovnistvo, a seosko, izuzetno vrijedno, preuzelo grad. Fali im gradski "stih" zivljenja, ono nesto sto grad cini gradom.

/ Najnovije