Pedeset najbržih nagrađujemo ulaznicom na Sarajevo Halal Fair

Promotivni tekst
Pedeset najbržih nagrađujemo ulaznicom na Sarajevo Halal Fair
Foto: BBI / Glavni grad Bosne i Hercegovine će biti domaćin međunarodnog sajma halal industrije

Glavni grad Bosne i Hercegovine će biti domaćin  međunarodnog sajma halal industrije - Sarajevo Halal Fair – SHF (Sarajevskog halal sajma), koji će biti održan od 27. do 29. septembra ove godine. Organizatori ovog jedinstvenog događaja su Bosna Bank International, Islamska razvojna banka i Islamska zajednica u BiH.

SHF 2018 će okupiti halal proizvođače, distributere i kupce iz cijelog svijeta na jednom mjestu i potaknuti susrete proizvođača halal proizvoda i pružalaca halal usluga s velikim kupcima i distributerima iz Saudijske Arabije, Bahreina, Omana, Ujedinjenih Arapskih Emirata, Malezije i Turske.

Portal Radiosarajevo.ba, u saradnji sa organizatorima Sarajevo Halal Fair, nagradit će 50 najbržih čitateljica ili čitatelja ulaznicom na SHF.

Dobitnici će svoje ulaznice moći preuzeti na info-pultu BBI u Skenderiji.

Kako do jedne od pedeset ulaznica?

Sve što trebate uraditi je otići u Viber public chat Radiosarajevo.ba i "porazgovarati" s našim BoT- om koji će Vas voditi do nagradne igre.

RSA BoT možete naći na ovom LINKU: viber://pa?chatURI=radiosarajevo.ba.

Kad otvorite "chat" s BoT-om kliknite na ikonu s paketićem "osvoji",  a nakon toga, kliknite na opciju na dnu "učestvuj" i dalje pratite uputstva.

Nagradna igra traje do srijede 26.09.2018. do 23.59 sati!

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije