Od ponedjeljka njemački poslodavac u Sarajevu

0
Promotivni tekst
Od ponedjeljka njemački poslodavac u Sarajevu
Foto: Jobstep International / Od ponedjeljka njemački poslodavac u Sarajevu

Želiš bolji život sa sposobnostima koje imaš? Njemačka ti zvuči primamljivo? Iskoristite ovu sjajnu šansu u svojoj blizini.

Poslodavac iz Njemačke je u Sarajevu od ponedjeljka i održava razgovore za posao u agenciji JobStep, na Skenderiji - za poziciju internet monter.

Nakon uspješno završene godine, velikog broja nostrifikovanih diploma i uspješno zaposlenih kandidata u Njemačkoj, JobStep 2022. godinu započinje tako što organizuje veliki razgovor sa poslodavcem koji je samo za ovu priliku došao iz Njemačke u BiH kako bi razgovarao sa zainteresiranim kandidatima. Najspremniji kandidati ugovor će potpisati već naredne sedmice.

SDA: "Vučić u Mostaru ponovo negirao genocid u Srebrenici, ali istina će zauvijek ostati zapisana"

SDA: "Vučić u Mostaru ponovo negirao genocid u Srebrenici, ali istina će zauvijek ostati zapisana"

Ovaj razgovor za posao rezervisan je za elektro struku.

Za sve osobe koje su završile srednju školu elektro struke, raspolažu osnovnim poznavanjem njemačkog jezika i naravno – žele svoj život nastaviti u Njemačkoj, Jobstep Agencija pripremila je dodatna mjesta za prijave u posljednjoj minuti.

Ukoliko ste se pronašli i želite se prijaviti - kliknite na OVAJ LINK, ispunite našu prijavnu formu i očekujte poziv već u ponedjeljak!

Agencija JobStep International aktivno i uspješno djeluje na ovim prostorima već više od decenije. Poznata u uspješnom pomaganju sa cjelokupnom papirologijom pri odlasku u Njemačku i konstantnom podrškom svih njenih klijenata, uvijek je u fokusu pozitivnih komentara svih zadovoljnih klijenata.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije