... / Od ponedjeljka njemački poslodavac u Sarajevu

14. 01. 2022. u 13:29:00 Promotivni tekst

Shares: 0

Želiš bolji život sa sposobnostima koje imaš? Njemačka ti zvuči primamljivo? Iskoristite ovu sjajnu šansu u svojoj blizini.

Poslodavac iz Njemačke je u Sarajevu od ponedjeljka i održava razgovore za posao u agenciji JobStep, na Skenderiji - za poziciju internet monter.

Nakon uspješno završene godine, velikog broja nostrifikovanih diploma i uspješno zaposlenih kandidata u Njemačkoj, JobStep 2022. godinu započinje tako što organizuje veliki razgovor sa poslodavcem koji je samo za ovu priliku došao iz Njemačke u BiH kako bi razgovarao sa zainteresiranim kandidatima. Najspremniji kandidati ugovor će potpisati već naredne sedmice.

Ovaj razgovor za posao rezervisan je za elektro struku.

Za sve osobe koje su završile srednju školu elektro struke, raspolažu osnovnim poznavanjem njemačkog jezika i naravno – žele svoj život nastaviti u Njemačkoj, Jobstep Agencija pripremila je dodatna mjesta za prijave u posljednjoj minuti.

Ukoliko ste se pronašli i želite se prijaviti - kliknite na OVAJ LINK, ispunite našu prijavnu formu i očekujte poziv već u ponedjeljak!

Agencija JobStep International aktivno i uspješno djeluje na ovim prostorima već više od decenije. Poznata u uspješnom pomaganju sa cjelokupnom papirologijom pri odlasku u Njemačku i konstantnom podrškom svih njenih klijenata, uvijek je u fokusu pozitivnih komentara svih zadovoljnih klijenata.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA