Islamska zajednica otvara prvi tržni centar u BiH: Evo koliko je koštala njegova izgradnja

/ Komentari (19)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ja1

Hocel bit alkohola da se kupi?

Trio fantasticus

Islamska zajednica, Katolička crkva i SPC- tri najuspješnije korporacije ovdje. Dobitna kombinacija mrakova neofeudalizma i neutažive kapitalističke gladi za profitom. I u prvim su redovima kad treba blagosloviti i aminovati slanje sinova sirotinje u rat i smrt- u ime ciljeva i interesa vladajućih i za IZ, KC i SPC jedino bitnih.

Adi

***

Ja1

Hoce li biti obavezni da placaju PDV makar na ovu prodaju?

Trio fantasticus

Hoce li biti obavezni da placaju PDV makar na ovu prodaju? ka Ja1 Teško, jer baš kao i u Hrvatskoj i Srbiji, ovdje je sekularna država "laž i mimikrija".

Das ist Walter

Pa baš kao i braća i sestre iz Crkve u Hrvata i Srpske pravoslavne crkve , evo Islamske zajednice u pravoj rubrici, na pravom mjestu- biznis. Sve je ovo prljavi i krvavi etnokonfesionalni biznis- od 1990.do danas.

Mrakuša navlakuša

>>Islamska zajednica, Katolička crkva i SPC- tri najuspješnije korporacije ovdje. Dobitna kombinacija mrakova neofeudalizma i neutažive kapitalističke gladi za profitom. I u prvim su redovima kad treba blagosloviti i aminovati slanje sinova sirotinje u rat i smrt- u ime ciljeva i interesa vladajućih i za IZ, KC i SPC jedino bitnih. ka Trio fantasticus<< Srušena Jugoslavija, jer je "komunizam bio zastario" da bi te 1990. došli svi ovi. I dogodio nam se povratak- u Srednji vijek. Uz dodatak predatorskog kapitalizma 21.vijeka. I zato živimo živote negdje između roblja i kmetova.

Možda je sada jasnije

Sta su vjerske zajednice. Dali se svi u biznis. Sa jedne strane ispiraju narodu mozak da se trebamo dijeliti po vjeri a onda se bogate od tog istog naroda ostavljajući ga na milost i nemilost bez ikakve pomoći. Sve dok se pušta ovakvima da nam sole pamet neće biti dobro. Sram vas bilo. Fuj

Kaze Bičakčić

Imaju još ambicija u IZ. Da nećete i kockarnice početi otvarati.

Borac sa kauča

Hocel bit alkohola da se kupi? ka Ja1 Baš ti je glupo pitanje

Evo i sekularnog

>>Islamska zajednica, Katolička crkva i SPC- tri najuspješnije korporacije ovdje. Dobitna kombinacija mrakova neofeudalizma i neutažive kapitalističke gladi za profitom. I u prvim su redovima kad treba blagosloviti i aminovati slanje sinova sirotinje u rat i smrt- u ime ciljeva i interesa vladajućih i za IZ, KC i SPC jedino bitnih. ka Trio fantasticus<< Seronje. Daj nam man made eko katastrofa i svedskih debila da nam apokalipticno kmece ne bi li Musk napravio raketu za svemirski liberalizam i kosmicko slobodno trziste.

Posmedjivanje crvenih

>>>>Islamska zajednica, Katolička crkva i SPC- tri najuspješnije korporacije ovdje. Dobitna kombinacija mrakova neofeudalizma i neutažive kapitalističke gladi za profitom. I u prvim su redovima kad treba blagosloviti i aminovati slanje sinova sirotinje u rat i smrt- u ime ciljeva i interesa vladajućih i za IZ, KC i SPC jedino bitnih. ka Trio fantasticus<< Srušena Jugoslavija, jer je "komunizam bio zastario" da bi te 1990. došli svi ovi. I dogodio nam se povratak- u Srednji vijek. Uz dodatak predatorskog kapitalizma 21.vijeka. I zato živimo živote negdje između roblja i kmetova. ka Mrakuša navlakuša<< I proba Duginove 4 politicke teorije su s****li sfrj plus sto je socijalizam kao ideologija zavrsio 1970ih.

Dok crkve u Bosni

Sta su vjerske zajednice. Dali se svi u biznis. Sa jedne strane ispiraju narodu mozak da se trebamo dijeliti po vjeri a onda se bogate od tog istog naroda ostavljajući ga na milost i nemilost bez ikakve pomoći. Sve dok se pušta ovakvima da nam sole pamet neće biti dobro. Sram vas bilo. Fuj ka Možda je sada jasnije Prodaju arijevsku rasnu mitologiju 19. vijeka zamotanu u krscanstvo sa aromom reformisana judaizma i prave od bosanskih katolika vjestacke iredente - ne rise.

Kako je to zapadno

>>>>Islamska zajednica, Katolička crkva i SPC- tri najuspješnije korporacije ovdje. Dobitna kombinacija mrakova neofeudalizma i neutažive kapitalističke gladi za profitom. I u prvim su redovima kad treba blagosloviti i aminovati slanje sinova sirotinje u rat i smrt- u ime ciljeva i interesa vladajućih i za IZ, KC i SPC jedino bitnih. ka Trio fantasticus<< Srušena Jugoslavija, jer je "komunizam bio zastario" da bi te 1990. došli svi ovi. I dogodio nam se povratak- u Srednji vijek. Uz dodatak predatorskog kapitalizma 21.vijeka. I zato živimo živote negdje između roblja i kmetova. ka Mrakuša navlakuša<< Pljuvanje na religiju kao izvor mraka i zatucanosti, a sutati o inheretnom rasizmu liberalnog zapada i vjecnoj podjeli na visu rasu arijevce - bijele jevropljane i smece semite - arape, jevreje i sve muslimane bez obzira na rasu.

HUKA

Rezil ul ulemi i njegovim trabantima je bitno bogacenje. Nije vazno halal ili haram valja nahraniti nezasitu bulumentu lezihl****rosa u IZ, a ima ih ko da smo IZ Turske ni njih nema toliko. Ali dno dzehenema ce biti popodjeno ahmedijama.

Das ist Walter

Rezil ul ulemi i njegovim trabantima je bitno bogacenje. Nije vazno halal ili haram valja nahraniti nezasitu bulumentu lezihl****rosa u IZ, a ima ih ko da smo IZ Turske ni njih nema toliko. Ali dno dzehenema ce biti popodjeno ahmedijama. ka HUKA Ali to je samo dio Džehenema, Pakla, Inferna. Onaj drugi i treći bit će prekriven liturgijskim odorama katoličkih svećenika i mantijama pravoslavnih sveštenika.Svi u bratstvu na ovome i na onome svijetu.

Hehehe

Ali to je samo dio Džehenema, Pakla, Inferna. Onaj drugi i treći bit će prekriven liturgijskim odorama katoličkih svećenika i mantijama pravoslavnih sveštenika.Svi u bratstvu na ovome i na onome svijetu. ka Das ist Walter Dok nam Eu visoko svestenstvo zurno ne saopsti da su bogovi ljuti bez ljudskih zrtvi i da pod hitno treba klati djecu u ritualnim orgijama da sprijecimo klimatsku katastrofu.

BAD

Ako mađioničar ili "mag" želi da vas obmane, tada prvo napravi iluziju da bi skrenuo vašu pažnju sa stvarnosti. Dok publika oduševljeno slijedi besmislene trikove, mađioničar dobija mogućnost da je zaludi. Ponekad je budali tako teško da prepozna obmanu, da može godinama produžiti da vjeruje u to što ne postoji. Živimo u svijetu iluzija. Većina uvjerenja koja okupiraju naš mozak i vrijeme, postoje samo zato što vam ih je neko nametnuo!

***

***

/ Najnovije