Gloria Galić i Mevludin Čeliković gosti posljednjeg Business cafea u 2016.

Promotivni tekst
Gloria Galić i Mevludin Čeliković gosti posljednjeg Business cafea u 2016.
Agencija Global Market Solutions najavljuje posljednji ovogodišnji Business cafe koji će se održat u Atrium sali hotela Europe 30. novembra s početkom u 18.00 sati.

Govornici 15. Business cafea su Mevludin Čeliković, direktor kompanije Imel doo iz Lukavca i mlada poduzetnica Gloria Galić, vlasnica i osnivačica brenda Gloria, Prirodna kozmetika Gloria.

Imel d.o.o. Lukavac je IT kompanija koja je prisutna na tržištu preko 20 godina. Kompanija Imel bavi se projektiranjem poslovnih informacionih sistema, proizvodnjom i implementacijom softvera, poslovnim konsaltingom, prometom IT opreme, operativnim sistemima. Usluge ove kompanije koriste najuglednije domaće i svjetske firme.

Brend Gloria je osnovan prije dvije godine i već sad ima oko 40 proizvoda u prodaji. Proizvodi su jedinstveni i trenutno dostupni samo na tržištu Bosne i Hercegovine, a uskoro će biti i na tržištu EU.

Svi zainteresirani za event i nova poslovna poznanstva mogu se prijaviti putem emaila info@gms.ba.  Ulaz  na event je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Vrijednost eventa su prepoznali i podržali ProCredit banka i BH Telecom, a medijsku podršku su i ove godine pružili poslovni portal Akta.ba, radiostanice RSG i Antena Sarajevo, portal Radiosarajevo.ba, dnevne novine Oslobođenje te kvartalni magazin Reunion.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije