EU planira uložiti 6 milijardi eura u BiH i region: Šta je to Plan rasta Zapadnog Balkana?

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Paying your problems

Away.

Hoce, mozda. Ako budemo slusali.....

Ako se pocnemo qrtchit, b****ye parice....

Suljo

Više vrjedi naš precednik Komšič nego njiove prljave miljarde za razvitak!

Smoothy&Spill

Ovo je kupovanje Status Quo-a preko političara, dat će i pare za projekte NVO neke šuplje reforme, lafo civilno društvo, lafo ekologija, navodno jačanje transporta i komunikacija itd a građani tj plemena vi ćete u Njemačku na Arbeit, voziti kamione i postavljati keramiku... A od države, prava i pravde ništa...

Peti sekretar SKOJa

A đe su pare, imali tu mene tj Dodika, Čovića, Izetbegovića, uh on ne može i inih ostalih. Ma đe su pare??!!??

Malo im je stvarno

Dajte im još. Nemojte kukasti kad lova nestane. Bilioni su ušli poslije rata. Pita li iko gdje su

Radovan Karadzic

Lijepe riječi su ukras!

***

***

***

***

Postar

Koliki je moj deo,do sada sam iznajmljivao auto preko UniRent-a i Menadzer rent a car red je da ovaj moj Golf2 ode u proslost pa da kupim neki bolji auto.

/ Najnovije