Astoria kućanski aparati vrhunske kvalitete za svaki dom

Promotivni tekst
Astoria kućanski aparati vrhunske kvalitete za svaki dom
/ Delimano
Slušajući želje svojih kupaca Delimano i Bingo pripremili su odličan program lojalnosti za navjernije kupce.

Samo do kraja januara 2017. godine svaka kupovina u iznosu od 10 KM će biti nagrađena sa jednom Delimano naljepnicom. Vaše je samo da sakupljate naljepnice, zalijepite ih na knjižicu i uz dovoljan broj sakupljenih naljepnica ostvarit ćete – 50% popusta na Astoria kućanske aparate vrhunske kvalitete za svaki dom.

Iz ponude izdvajamo: Staklene zdjele za odlaganje hrane kapaciteta 0,5, 1l i 3l napravljene od visokokvalitetnog stakla za zdravo skladištenje hrane, koje ne upijaju mirise i okuse i mogu biti vaše već od 4,95 KM sa sakupljenih 5 naljepnica.

Delimano Astoria ručni blender - vaš savršeni pomoćnik u kuhinji za samo 44,95 KM uz sakupljenih 5 naljepnica. Sa mutilicom od nehrđajućeg čelika, nekoliko brzina i dijelom koji se lako odvaja i olakšava čišćenje brzo i jednostavno pripremit ćete savršene obroke za sve članove vaše porodice.

Za pripremu savršenih multivitaminskih napitaka preporučujemo Delimano Astoria Blender 2u1 koji blenda čak i smrznuto voće i povrće te sve namirnice sjecka savršeno ravnomjerno.

Uz samo 10 sakupljenih naljepnica Delimano Astoria Blender 2u1 može biti vaš sa – 50% popusta po nevjerovatno niskoj cijeni od 59,95 KM.

Pripremite i savršeno ukusne sendviče ili grilovana jela u Kontaktnom grilu & Sendvič tosteru koji uz samo 10 sakupljenih naljepnica može biti vaš za samo 79,95 KM.

U ponudi su još i električni mlin za mljevenje soli, bibera, začina, ručni mikser, električna duboka tava kao i višenamjenski mikser sa odvojivom posudom izrađen od nehrđajućeg čelika.

Iskoristite ovu posebnu ponudu u okviru programa lojalnosti jer ostalo je još vrlo malo vremena.

Naljepnice možete sakupljati do 31.01.2017. godine i iskoristiti najkasnije do 15.02.2017. Posjetite Bingo tržne centre širom Bosne i Hercegovine, odaberite svoj savršeni Delimano Astoria kućanski aparat vrhunskog kvaliteta sa čak – 50% popusta.

Više informacija potražite na stranici Delimano.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije