Akcijska ponuda Vakufske banke: Krediti s pjesmom!

Promotivni tekst
Akcijska ponuda Vakufske banke: Krediti s pjesmom!
Vakufska banka d.d. Sarajevo je ostvarila najveći porast poslovne aktive na bankarskom tržištu FBiH. Od ukupno 18 banaka, Vakufska banka se sa procentom rasta aktive od 9,08% nalazi na prvom mjestu, u odnosu na kraj 2015. godine.

Značajan rast kreditnog portfolija fizičkih lica u prvoj polovini 2016. godine je u najvećoj mjeri utjecao da ova Banka nastavi kontinuitet poslovanja s dobiti. 

Banka akcijskom ponudom „kroz pjesmu“, nudi nenamjenske kredite za stanovništvo bez hipoteke do 70.000,00 KM, sa rokom otplate do 15 godina, uz fiksnu kamatnu stopu.

Uz kredit u ponudi je „Super Naša“ kartica za plaćanje na rate na svim prodajnim mjestima na svijetu, pa čak i na internetu, bez kamate do 12 mjeseci.

Osim ponude za stanovništvo, pripremili su i posebnu ponudu kratkoročnih i dugoročnih kredita za privrednike uz posebne pogodnosti za usluge platnog prometa, dokumentarnog poslovanja i elektronskog bankarstva.

Kroz aktivno razvijanje novih proizvoda u ovoj banci ističu da im je kvalitet usluge imperativ, jer je klijent na prvom mjestu. Svakodnevno se trude prepoznati potrebe klijenata i graditi dugoročno partnerstvo, jer je banka zadovoljnih klijenata perspektiva za stabilan i održiv rast.

Ono što ovu kampanju čini dodatno interesantnijom je zaštitno lice kampanje Hari Varešanović. Uz dinamičniji korporativni pristup na bankarskom tržištu, napravljene su promjene u marketing oglašavanju. Naime, u sklopu akcijskih ponuda za fizička i pravna lica građanima kroz pjesmu poručuju „Poslujte s nama, lako kao s pjesmom“, a kako to izgleda možete pogledati ovdje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije