... / AC Unity iz Goražda izlaže na prestižnom sajmu namjenske industrije u Kolumbiji

01. 12. 2021. u 13:26:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Na jednom od prestižnih sajmova Expodefensa u Bogoti (Kolumbija) prvi put izlaže i bosanskohercegovačka kompanija iz Goražda AC Unity d.o.o., koja je za vrlo kratko vrijeme postala nezamjenjiv proizvođač u svijetu namjenske industrije.

Komapnija koja je 95% izvozno orjentisana i gdje svoje proizvode izvozi na skoro sve kontinete svijeta.

Na sajmu učestvuje 251 izlagač, 71 službeno izaslanstvo te više od 34 zemlje svijeta. Izlažu se razne vrste oružja i oružanih sistema za kopnene, pomorske, vazdušne borbe, odbranu i sigurnost.

"Danas imamo priliku da predstavimo polimerske proizvode visoke kvalitete izrade i inovativnih rješenja kao što su okviri za municiju svih kalibara te ostali djelovi za puške. Bilježimo veliko interesovanje za naše proizvode a jedan od najvažnijih eksponata sajma predstavljaju naši polimerksi okviri koji su prije nekoliko dana iz naše kompanije izvezeni u milionitom primjerku.

Krupnim koracima idemo naprijed, skoro svaki dio naše proizvodnje je već unaprijed raspordan što govori samo za sebe na vrlo zahtjevnom tržištu o kakvom kvalitetu naših proizvoda je riječ", istakli su direktori kompanije Ervin Bekto i Samir Terović.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA