Kako su njeni sinčići izašli nepovrijeđeni iz horor udesa

Radiosarajevo.ba
Kako su njeni sinčići izašli nepovrijeđeni iz horor udesa
Od automobila je ostala samo gomila zgužvanog lima. Teško je zamisliti užas kroz koji je prošla Jenna Casado Rabberman.

Mlada majka iz američke države Pennsylvanije vozila je svoja dva sinčića iz vrtića kada su doživjeli tešku nesreću.

U automobil Jenne Casado Rabberman zabilo se drugo vozilo. Honda CRV, koju je vozila, potpuno je uništena, ali su njeni sinovi – jedan star šest mjeseci, drugi nepune tri godine – ostali nepovrijeđeni.

Desilo se čudo, učinilo se na prvi pogled. No, Jenna Casado Rabberman ne vjeruje u čuda. Tačno zna šta je spasilo njenu djecu. 

"Predstavnici sanitetske ekipe na mjestu nesreće rekli su mi da bi posljedice bile sasvim drugačije da nisam utrošila dodatna dva minuta da pravilno smjestim djecu u sjedalice", napisala je na Facebooku.

"Svoju djecu morate pravilno zakopčati u autosjedalicu, i to svaki put kad ih vozite u automobilu. Djeca će vam se požaliti da ih kopča žulja, da se ne mogu osvrtati u sjedalici. Ali, nikad ne znate šta će vam se desiti na putu. Nakon udesa moja djeca su dobro, a sve ostalo se može zamijeniti", savjetuje Jenna Casado Rabberman.

Njen post podijeljen je više od 300 hiljada puta.

"Nikad nisam mislila da će moj post čitati toliko ljudi. Nadam se da će im moj savjet koristiti", napisala je mlada majka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Povezano

/ Najnovije